Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunka935

Dlaczego on to robi !! prosze pomozcie mi zrozumiec

Polecane posty

Gość niunka935
gramollina tak moze i jestem dwulicowa ale nie zdradzam mojego faceta a to ze porozmawialam z innym facetm to chyba azzzz tak zle o mnie nie swiadczy przeciez nie umawialam sie z nim. A chyba kazda z nas ma jakiekos kolege, przyjaciela, znajomego z ktorym rozmawia na rozne tematy. A przypominam ci ze miedzy mna a moim przyjacielem nigdy do niczego nie doszlo oprocz przytulenia i buziaka w policzek

Gość gramollina
Tak ja mam kolegów. Ale żaden nie sprawia, że mam motyle w brzuchu, przez żadnego nie mam problemów z sypianiem w nocy, o żadnych nie myśle ciągle, żadnemu nie mówię, że żałuje, że z nim nie spróbowałam. To się nazywa nielojalność moja droga i to jest jak dla mnie to samo co zdrada. Jak się głębiej zastanowisz to stwierdzisz, że mam rację, bo jak sama słusznie zauważyłaś, odwróconej sytuacji byś nie tolerowała. Twój facet też, dlatego to przed nim ukrywasz.

Gość tropicarium
a dlaczego nie zapytasz swojego faceta? przeciez nic zlego nie zrobilas jak twierdzisz

Gość niunka935
gramollina tak pewnie masz racje pewnie jestem nielojalna ale nie uwazam ze zdradzam mojego faceta, moze mam inne pojecie zdrady niz ty. a nie zapytam mojego faceta bo nie chce mu sprawiac przykrosci i sama tez wiem ze nie mam zamiaru angazowac sie w cos z przyjacielem poniewaz ma zone i dziecko :) a to ze pisalam z nim o starych czasach i o tym ze zaluje ze nie sprobowalismy razem kiedys to wszytsko odnosilo sie do kiedys a nie do dnia dzisiejszego. Dobra czuje troche zalu ale przeciez czasu juz niecofne ani ja ani on. Juz jest poprostu za pozno !! Tylko poprostu nie moge go zrozumiec co nim kieruje piszac mi teraz takie rzeczy

Gość Smutnooo Mii
Odzywał sie wczoraj do Ciebie?

Gość niunka935
Smutnooo Mii Tak odezwal sie :p pisalismy pare godzin o tym co teraz dzieje sie w naszym zyciu itd. Ale kto wie moze to byla ostatnia rozmowa :p bo mam jakies przeczucie ze tak szybko jak sie pojawil tak szybko zniknie ....