Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana żona

mój mąż mnie nie kocha

Polecane posty

Gość załamana żona

mój mąż ostatnio traktuje mnie jak opiekunkę do dzieci sprzątaczkę i kucharkę nic po za ani seksu uczuć nic zastanawiam się nad rozwodem.. ale to nie takie proste mamy 2 dzieci i kredyt... sama nie wiem ale czuje się nieszczęśliwa nigdzie razem nie wychodzimy niczym mnie nie zaskakuje nawet na urodziny każe sobie kupić samej prezent... mam już tego dość próbowałam z nim rozmawiać ale kończy się na tym że on na mnie krzyczy... choć ja nawet nie podniosę głosu :(

Gość hello_kitty0
zagroz mu rozwodem. I że zabierasz dzieci. Postrasz go. Zacznij pakować rzeczy na jego oczach itp. Jak nie będzie chciał cię puścić to mu zależy jak nie to wyprowadz się i tyle. Bądź rozsądna i nie kis się w tym małżeństwie jak tak robi.

Gość załamana żona
no samotna i odizolowana nie mam do kąd pójść ten dom razem budowaliśmy i nie mam gdzie iść wyrzucić też go nie moge takie prawo

Gość nceownvjcekqnbveoqjvlnelq
zaraz znajdzie sie pocieszyciel i bedziesz miala jeszcze wiekszy problem:D:D:D:D:D

Gość załamana żona
jeśli chciałabym zdrady to dawno bym to mogła zrobić ale nie zrobiłam bo go kocham ale on ostatnio osunoł się od mnie

nie mam gdzie iść wyrzucić też go nie moge takie prawo prowo raczej

Gość tropicarium
Osunal się od mnie?

Gość załamana żona
czizas o co ci chodzi

Gość załamana żona
wielkie dzięki zamiast porady zrozumienia dostałam co wykrywacza błędó ta kafe schodzi na psy

Gość sherlooCzka
kafe jest już dawno w psiej budzie ;) a tak na serio, to bardzo chaotycznie piszesz, czy sama wiesz, na czym stoisz, jeśli chodzi o twoje odczucia względem męża i waszej relacji?

Gość czizas...dlaczego jesteś taka
cyniczna? obyś nigdy nie musiała przezywac tego co autorka

Gość załamana żona
nie wim sama już o niczym czy chce z nim dalej być czy nie najchętniej bym się powiesiła żeby o tym już nie myśleć

cyniczna? obyś nigdy nie musiała przezywac tego co autorka ze nikt sie nie lapie na moje prowo? :)

Gość sherlooCzka
w ogromnej biedzie jesteś zatem, kochana, moze chwileczkę na spokojnie porozmawiamy? mam chwilę. Długo jesteś w małżeństwie?

Gość załamana żona
6 lat pierwszy syn 5 lat drugi 8 miesięcy

Gość załamana żona
w ogóle myślałam że najgorsze już za nami a tu on zmienił się do mnie jest oschły nie sypia ze mną tylko na kanapie twierdzi że dziecko go budzi

Gość załamana żona
ciągle zajmuje się dziećmi domem próbowała wprowadzić troche świerzości do sypialni a on ! zmęczony ! a ja nie kurwa ciągle ganiam za dzieciakami gotuje sprzątam piore załatwiam wszystkie papierkowe sprawy wszystko on chodzi tylko do pracy!

Gość załamana żona
nie wiem co mam robić chciałam bym żebyśmy byli szczęśliwym małżeństwem bo go kocham ale nie wiem czy to ma sens czy on jeszcze tego chce... za każdym razem kiedy próbuje z nim o tym na spokojnie porozmawiać on wybucha krzykiem na każdą sugestie co bym chciała żeby zrobił...

Gość załamana żona
sherlooCzka jestes tam?

Gość załamana żona
super pisze do siebie zupełnie jakbym rozmawiała z moim m!! też mogę gadać i nic żegnam

Gość sherlooCzka
jestem, już czytam, sorka, weszłam na inną strone czekając na twoj odpowiedz i sie zaczytałam tam, ups:) juz już

Gość załamana żona
oki nic sie nie stało

Gość załamana żona
nie chce mi się już nawet pisać..

Gość załamana żona
myślałam że mi to pomoże jak napiszę tu co czuje ale tylko się pobeczałam i ledwo widzę klawiaturę...

Gość heheheehhe
on chodzi TYLKO do pracy ? to sie z nim zamien idiotko, ty chodz do pracy a on bedzie domem sie zajmowal i zobaczymy kto bedzie zmeczony

Gość załamana żona
też mu to powiedziałam bo dla mnie praca to przyjemność teraz jestem na wychowawczym...

Gość załamana żona
ale ja nie zarabiam tyle co on w polsce to jest popierdolone że facet zawsze będzie więcej zarabiał choć nie ma wykształcenia!

Gość flf;tb
a ile lat po ślubie? fZCECI TAK MAJA W DŁUGICH ZWIĄZKACH. Polecam ksiązke Dlaczego męzczyxni kochaja zołzy

Gość sherlooCzka
macie kryzys siódmego roku, połączony twoja depresją poporodową, która przeszła w przewlekłą, kiedy mieliście ostatni seks?