Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutaj cie mam.......

Wzielibyscie 15 tys kredytu przy zarobkach 2500zl???

Polecane posty

Kredyt na dwa lata, z małym oprocentowaniem bo trzeba by bylo splacic 17,5 tys. Nie place zadnego czynszu czy wynajmu, mam dom i tylko place rachunki za gaz i prad. Wiec zostaloby po oplaceniu wszystkiego ok 1700zl na zycie 2 osoby.

Gość sdfsdafsdafsaf
Jasne że bym wziął skoro jest taka potrzeba.

może niekoniecznie potrzeba bo chce kupic samochód ale troche sie boje bo nigdy nie bralismy takiego kredytu

Gość Matiz
Spokojnie dacie sobie rade choc wybralbym kredyt na 3 lata Moze odrobine wiecej oddacie ale te pare $ miesiecznie wiecej zawsze sie przyda na jakies przyjemnosci

Gość psohtka
tylko ile warte bedzie to auto za 2-3 lata kredyt pod auto//??? a nie lepiej brać kredyt pod coś co przyniesie dochód a nie go zmniejszy

Autorko, my mamy z mężem 4 tys i niebawem bierzemy kredyt 130 tys na własne M, bedziemy spłacać go przez ok 30 lat po jakieś 800zł miesięcznie...a ty się zastanawiasz...

Gość Dr Jekyl
Tiaaa, i wybulisz 17,5 tys za jakiegoś rzęcha, którego po spłacie nie będziesz mogła sprzedać za 5 tys. Super interes :D Ja mam trzy rzęchy, których za cholerę nie mogę sprzedać od pół roku . Najtańszy cenię 4400,00 chcesz ? . I zapewniam Cię, że nie będzie inaczej jeździł jak ten za 15 !

Za ok 9-12zl można kupić 10 letnie auto typu Toyota Corolla. I nie będzie to żaden rzęch. Mam takie cudo - rocznik 2001, kupiłem za 12.700 w 2008 roku od dilera Toyota. Teraz jest warte ok 9.000zl. Na wszystkie naprawy przez te 3 lata wydałem jakieś 800-1200zl. Polecam kupować solidne marki a nie jakieś np. deawoo ...