Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olpola

zazdrość ...

Polecane posty

Gość olpola

kolegowalismy sie, on przespal sie po pijaku z laska ktora na niego polewala kilka miesiecy, wlazla mu w nocy do wyra na wycieczce gdy ostro popili, on nie chcial potem jej nawet znac, mi sie bal powiedziec.. bo chcial byc ze mna.. jestemy razem. nie umiem o niej zapomniec. jak sobei z tym poradzic?

Gość olpola
wybaczcie literówki..

Gość olpola
mogę dodać , że było to dawno temu ..

Gość buyt76
ee skoro niechce miec z nia nic wspolnego to luzik:) pozatym jakby mial byc z kims innym to by byl z kims innym zaluje???zaluje!!jest z toba?jest!!zdradzil cie???nie!!! wiec nniema nawet prawa sie go czepiac;P ale wiadomo zazdrosc zostaje...pociesz sie tym ze byl zalany i tak malo pamieta

Gość buyt76
a ile razem jestescie???????

Gość olpola
3 lata :P zazdrośc zostaje.. wkurza mnie fakt, że ona taka pojebana była. zresztą ona już takie numery robila.. laska do tej pory mnie nienawidzi.

Gość buyt76
No i ja bym na twoim miejscu dumna byla xD tak powinnas zrobic pokaz jej ze TO TY WYGRALAS i niemusialas mu wcale do lozka skakac(zwlaszcza ze byl zalany) panna go wykorzystala poprostu:D a ty niemusialas uzyc cipy jako karty przetargowej olej sucz

Gość olpola
heh dziękuje bardzo za te słowa :)) na prawdę ! tak będę myśleć :) bo te głupie myśli mi zyć nie dają ;-)

Biedny nie chciał, a ta go na siłę zgwałciła. Nie boisz się, że będąc z Tobą znowu się zaleje i jakaś wskoczy mu do łóżka, a on biedaczek nie będzie miał siły się oprzeć?

Gość olpola
nie, bo to był jego pierwszy raz.

Gość Zainteresowana24
a czy ktos tu o kogos rywalizowal ze trzeba pokazac kto wygral? nie zwracalabym uwagi na te dawna kolezanke, przespali sie ale fakt faktem bylo to dawno i skoro zdezydowalas sie z nim byc to nie wracaj juz do tematu. Rozumiem ze ciagle o tym pamietasz ilekroc widzisz te panne, ale czasu nie cofniesz. Takze olej ja i nie rozpamietuj tego zdarzenia.

Gość dodam jeszcze
dziewczyno daj sobie spokoj. O kogo tu byc zazdrosna o jakas laske ktora zlapala go po pijaku? Kilka lat temu, kiedy jeszcze nie byliscie razem? A ona wogole warta jest tego, zebys sobie taka glupota zycie zatruwala? Strasznie duza wladze nad swoim zyciem dajesz jakiejs pannie, ktorej osiagnieciem jest to, ze chlopak musial byc pojany zeby sie z nia przespac. Daj sobie na wstrzymanie. Nie warto. A tak w ogole to pewno jeszcze mlodziutka jestes co?

Gość Zainteresowana24
to ze ktos jest pijany nie tlumaczy go z tego co zrobil. Nie jest to dla mnie zadnym wytlumaczeniem, bo szczerze zeby mu stanal to tez musial chciec tak? ale zdania nie zmienilam, zapomnij juz o sprawie

Gość dodam jeszcze
Mlody zdrowy nastolatek, ktoremu hormony buzuja. Myslisz ze on naprawde poadzi sobie i powie nie jak w nimalkohol zadzi i chetna panna pewno doswiadczona wchodzi do lozka? Raczej nie dawala bym na to zbyt wielkich szans. Nie twierdze ze wziela go sila, twierdze za to ze w danym momencie nie bardzo wiedzial co sie z nim dzieje.

Gość olpola
fakt w danym momencie nie widział za bardzo co się dzieje, dał sie ponieść, ale gdy wytrzezwial czuł sie fatalnie.. potem tak zalowal, ze az plakal :P

Gość olpola
wiem to wszystko jest głupie, ale męczy mnie to strasznie.

Gość olpola
:( te moje myśli są tak głupie i bez sensowne, ale musze od niego odejsc bo nie radze sobie z tym.