Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz zrobic?

pomóżcie :( facet i ja

Polecane posty

Gość i co teraz zrobic?

Głupia sprawa: poznalam przez neta faceta - ja zamezna, on zonaty. spotkalismy sie raz, nalegal na pocalunki itp itd, ale nic nie bylo. polubilam go bardzo, ale mnie jako facet nie pociaga, nie wyobrazam sobie tego, juz pomijajac fakt posiadania rodzin. fajny z niego kumpel. teraz zaprosil mnie na weekend - zgodzilam sie bo i tak mam w jego stronach pare rzeczy do zalatwienia - myslalam, ze bedzie jakas impreza czy cos, ale okazalo sie ze nie - hotel i te sprawy. nie odzywam sie do niego, chociaz bardzo mi zalezy na nim jako koledze. co ja mam zrobic? jechac? napisac, ze nie, bo to wyglada jak romans? nie odzywac sie? poradzcie

Gość i co teraz zrobic?
oj zajmuje sie, szkoda mi go, bo ciagle pisze... boje sie, ze sie zakocha - chociaz sprawe postawilam jasno na poczatku, zadnych romansow...

Gość i co teraz zrobic?
up

Gość i co teraz zrobic?
no tak, mam nature dziwki, bo odwazylam sie poznac mezczyzne. straszne. I spotkalam sie z nim, porazka. Ja wolalabym jednak odp na pytania....

Gość i co teraz zrobic?
nikt nie poradzi. mam taki chaos.... ;(

Gość i co teraz zrobic?
up

Gość i co teraz zrobic?
nie odpisuje, wiem, ze to chamskie - pisze, ze go olalam.... Ale tak chyba bedzie najlepiej

Gość pomóżcie :( facet i ja
nałóż pończochy i rozdawaj cukierki - może sen się spełni jabym chciał jak bym kurwa chciał hujahamom

Gość pomóżcie :( facet i ja
znajoma powiedziała : że niejesteś ani do dupy ani do pieniędzy-reszta nie chciała uwierzyć i co kurwooooooo teraz

Gość i co teraz zrobic?
ało twórcze - jakbym chciała go wybzykac nie pisala bym tutaj, tylko do niego., logiczne szkoda mi go....

Gość i co teraz zrobic?
tak, jestem naiwna głupia idiotka, bo wierze, ze w tym popieprzonym swiecie liczy sie tez znajomosc, dobre slowo, a nie tylko seks i kurestwo. do tego mam popieprzonego meza, bo uwaza tak samo jak ja.... matko, co za prostactwo tu siedzi :(