Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo dziki dzik

Dziewczyny co macie teraz na sobie?

Polecane posty

Gość osiemdziesiat siedem
Bó Bó Bó - pytanie jak niezaspokojonego faceta a tu jednak baba jestes :D wiesz nie wiem skad mozesz przygarnac... w czestochowie jest babka legenda - Cobra... przy trasie ponoc czesto stoi wiec mysle ze towar sprawdzony - cokolwiek bys z nia pozniej chciała robic hehe

Gość Bó, Bó, Bó
No i zmieniłaś do mnie stosunek? Hehe, w mazowieckim cóś mi poszukaj. Z " ziemi świętej " nie chcę, choćby to dwie Kobry były czy inne ideały.

wiesz najlatwiej bedzie jak miejscowych spytasz! :] ja znam tylko okoliczne legendy hahaha :D tak zmienilam stosunek bo jestes - baba co sobie tu jaja robi a nie napalonym cwe... lalala ;]

Gość Virginia Woolf
Kapelusz

dR nO - JEST UROCZY - JUZ WIESZ KTO CO NA SOBIE MA :d sory za caps;p

Gość Bó, Bó, Bó
Kapelusz i szpilki, tak to podniecające. :) I płaszcz do tego ze skóry, po same łydki. Mmm. : ] Wracając- jaj nie robię, nawet nie wiem jak się jaja robi.

Bó Bó Bó - czasem robimy rzeczy których nazw nie znamy i nie wiemy ze umiemy je robic...:D tak jest u Ciebie z robieniem sobie jaj:D

Gość lasia
no ja czasami tak mam, ze zakladam seksowny czarny gorset z czerwonymi wstawkami, stringi, ponczochy, czarny skorzany plaszcz, wysokie kozaki na szpilce, rekawiczki z cienkiej skory i ide uwodzic faceta w jego mieszkaniu...

Gość Bó, Bó, Bó
I óważasz, że zmyślam mówiąc, że chcę ómówić się z Tobą?

Gość Bó, Bó, Bó
No dobra, to powiem co ja mam na sobie teraz. Ano mam szpilki- metalowe szpilki i czarne w szpic przy palcach. Na suwak do kolana. Później, wyżej idą koronkowe pończochy- samonośne z dóżą koronką w kwiaty. Majtki- brak ( bo nie noszę majtek nawet zimą) , kolejnym elementem jest kiecka. Dzisiaj czarna, taka do połowy ód. Kiecka kończy się falbanką- małą. Na górze mam czarną koszulę z kołnierzem, zapinaną na guziki. Trzy pierwsze ( te od szyi są odpięte) No i bez stanika- bo jego też nie posiadam. Noszę, ale dzisiaj nie mam. Za to koszula " robi" za stanik, jest mocno opięta- w miejscu cyycek. No i włosy mam też czarne, spięte w kucyk, ulizana jestem że tak powiem. No i tyle. A co?

Gość Bó, Bó, Bó
Sory, do dóópy nie do kolana szpilki. Znaczy się, w " sęsie" do kostek, takie niby botki. Pasi taki stój czy nie pasi?

Gość Bó, Bó, Bó
Zupełnie inną sprawą jest strój na mitingi. Ale o tym innym razem.

Gość Bó, Bó, Bó
Nie ódawaj, że nie wiesz. Mitingi seksualne. Znaczy dóópno/ pochwowo/ gardłowo i tym podobne sprawy, rzeczy, sytuacje.

Gość lasia
@Dr No Sprawdz na pierwszej stronie... ;-)