Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

najdziwniejsze miejsca w których to robiłyście...

Polecane posty

Gość kamiluska
bawią mnie te podszywy ;) Nie przeszkadza to w zmianie biegów, kazdy samochód ma inne ułozenie skrzyni. Nam sie podwojnie trafiło wygodne autko

Gość kamiluska
tak jak Twoja dziewczyna nakreca Ciebie, nie kusi Cie? Nie podnieca Cie celowo, zeby Ci kutek dygnąl ?

Gość Pytam więc jestem
No właśnie Kamilusia, z automatyczna skrzynia biegow rozumiem że no problem...ale przy manualnej...nie wiem, nie probowalam bo zwyczajnie wydaje mi sie ze to niewykonalne. Przeciez wystarczy ze sie pochyle i zakryje sobą dzwignie zmiany biegow?! Jesli sie myle niech mnie ktos oswieci, chcetnie sprawie memu mezczyznie przyjemnosc w taki sposob, choc dalej uwazam ze to niewykonalne.

Gość kamiluska
na kazdego co innego działa, trzeba wiedziec co podnieca partnera i to wykorzystywac

Gość doaj_do_ulubionych
biurowiec 28 pietro:-P

Gość Pytam więc jestem
No wlasnie, to nasz ma chyba kiepskie, bo nawet jak rączką pomiziam faceta w trakcie jazdy, to sie biedak musi nawyginac wlasna reka aby bieg zmienic. Stad moje zdziwienie

Gość hmmmmmmmmmmah
samolot, było odlotowo :)

Gość kamiluska
uwierz mi Sloneczko, ze to jest wykonalne. wystarczy sie pochylic, mozesz byc z boku skrzyni, zazwyczaj jest ona troszke wysunieta do przodu wiec od RECZNEGO spuszczonego(fajnie brzmi hihih) dol skrzyni jest sporo miejsca, oczywiscie nie powinnas miec wtedy na sobie kurtki, czyli nic co krepowaloby ruchy

Gość W pomarańczowym mi do twarzy
Jezu autorze, trzeba Ci wszystko opisywać tak szczegółowo, czerpiesz z tych postów inspirację? A całujesz, a co robisz wtedy, a czy tak robisz, a co dokładnie..matko

Gość kamiluska
pewnie ze tak, zawsze go caluje i smyrne po szyjce czy głowce, to z czulosci

mnie by to chyba rozpraszało, gdyby dziewczyna mi tak robiła w czasie jazdy.

Gość W pomarańczowym mi do twarzy
25-latek ty dygnięty jesteś na łeb:) Sam piszesz te gówna i odpowiadasz jako kamilunia ale zjeb hahahaha

Gość kamiluska
zwróc uwage jak jest w roznych autach, my mamy sentyment do jednej marki samochodow, stad poprzedni i nowy podobnego typu, a dodatkowym atutem jest wygoda:)

Gość Pytam więc jestem
Na to wygląda 25 latek pojechał sam z sobą :P

Gość kamiluska
nie, on tego nie pisze

Gość kamiluska
nie mam pojecia kim jest 25latek, weszłam na forum i jako jedyny ze mna rozmawial, RĘCZĘ za niego, ze to nie prowo

Gość marcelus_wolf
Może to jaki tranzol pisz jest niezła brecha z ciebie.

kamiluska: wiesz, w sumie kiedyś koleżanka opowiadała mi jak w czasie jazdy z facetem jej się nudziło. Oparła się o drzwi, podniosła nogę i dla zabawy kazała sobie całować stopy. Zabawne?

Gość kamiluska
nie, podlatuje mi to fetyszem, albo głupia panienka

Gość kamiluska
a Ty jak prowokujesz swoja dziewczyne 25latek? jak ja kusisz

no, to podobno był właśnie jego fetysz. To dopiero niebezpieczne mogło być.

Gość mika000
las za cmentarzem łąka stary opuszczony dom, pod szkołą wieczorem... chyba tyle. Żaluje tylko seksu za cmentarzem:(

Gość kamiluska
o tam niebezpieczne, jak ktos jest sprawny za kółkiem to takie rzeczy nie stwarzaja zagrozenia. My tak swirujemy czasem podczas drogi i nigdy nic sie nie stało. Rzucamy w siebie kulka papierowa i krzyczymy gol, szukamy po aucie kulki i znow rzucamy

Gość anetabstk
toaleta w pubie, pralka w lazience, w garazu, w lesie,most nad jeziorem,jezioro,w stodole na sianie,na lace, w autokarze podczas pielgrzymki.

Gość kamiluska
ludzie to sa czasem tacy zamuleni,ze szok. Nawet gdyby mialo mi sie cos stac, to wole zginac dobrze sie bawiac, albo podczas przyjemnosci. Gdybym miala ciagle myslec co jest bezpieczne, co nie to nie byłoby zadnej frajdy i radosci

kamiluska: no ale wiesz, ona o tym opowiadała w szerszym gronie w barze przy piwku. Najbardziej ją podobno bawiło, jak ktoś to zauważył i się patrzył.

Gość Rabadanaba
UP UP UP JEDNA I TA SAMA OSOBA PISZE ! w toalecie, na weselu to obowiazkowo, na polu, w lesie, a autach, w piwnicy ooooooooooooj to bylo cos pieknego, na silowni, w przymierzalni, nad zalewem w wodzie stalismy i... ,balkon, kuchnia, lazienka, wanna, prysznic, ławka w parku, plac zabaw, na ulicy(noca anetabstk toaleta w pubie, pralka w lazience, w garazu, w lesie,most nad jeziorem,jezioro,w stodole na sianie,na lace, w autokarze podczas pielgrzymki mika000 mika000@tlen.pl'; las za cmentarzem łąka stary opuszczony dom, pod szkołą wieczorem... chyba tyle. Żaluje tylko seksu za cmentarzem JEDNA I TA SAMA OSOBA

Gość kamiluska
ide, robie pyszny obiadek dla mojego skarba, mniam mniam