Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowa2

Swiat zszedl na psy. Aborja legalna - eutanazja zabroniona?

Polecane posty

Gość Anonimowa2

Swiat jest popier....lony. Niech mi ktos jasno wyjasni. Jak to mozliwe ze w uk jest legalna aborcja a jak ktos kto SAM DECYDUJE o swojej smierci jedzie np do Szwajcarii placi i umiera to robia z tego afere? Ja nie rozumiem w jakim swiecie zyje...wszystko kreci sie wokol kasy, sztucznym trzeba byc i mlodym inaczej nie ma szans na prace/partnera/normalne zycie.. Mieszkam od niedawna w uk i dopiero kilka dni temu wyczytalam przez przypadek ze tu aborcja jest legalna...nigdy mnie to nie interesowalo to tez nie wiedzialam.. I teraz gdzie tu logika? Ja np mam 28 lat marze o smierci bo psychicznie w dzisiejszych czasach ze slaba psycha sie zyc nie da, dzis liczy sie tylko wyglad, sex i kasa i NIC poza tym. Nie ma zadnych wartosci. Ja nie pasuje do tych stereotypow niestety...nie wygladam jak barbie wiec nie mam szans na normalne zycie. A wiec chce umrzec i co tez nie mam na to szans bo nielegalne? To co mam zrobic? Nie mam w sobie tyle odwgi by sama popelnic samobojstwo, brak mi tez wiary ze jesli sie w ostatecznosci zdecyduje to po prostu sie nie uda i zostane roslina...a eutanazja to przeciez smierc na zyczenie prawda? Wiec czemu nie ma legalnego zestawu do eutanazji w sprzedazy w aptekach dla tych ktorych nie stac by zaplacic 20 tys za to? A aborcja to nie smierc na zyczenie, dziecko wcale sobie tego nie zyczy! Nikt go nie pyta, nie bierze pod uwage tego ze ono ma prawo zyc. Gdzie tu logika? Czemu nie mozna pomoc umierac takim ktorzy tego CHCA? NIECH MI TO KTOS WYTLUMACZY.

Gość do roboty ośle i tu pieeeeeerd
do roboty ośle i tu pieeeeeerd zapierdalasz zapierdalasz

Gość do roboty ośle i tu pieeeeeerd
do roboty ośle i tu pieeeeeerd do roboty ośle i tu pieeeeeerd zapie**alasz zapie**alasz

Gość Anonimowa2
Co za poziom....no tak czego sie mozna spodziewc po tym forum, napewno nie normalnej i powaznej dyskusji, no chyba ze na temat silikonow.