Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem które wykupić ;/

BYLAM U 2 GIN PO TAB ANTY. LESINE CZY CYPREST? DOSTAŁAM 2 RÓŻNE RECEPTY! POMOCY

Polecane posty

zaczne od tego ze mam okropnie bolesne miesiaczki i bardzo nieregularne, dlatego postanowilam zazywac tab anty. facet od 3 lat takze wspolnie ustalilismy ze moze jednak. bylam u 2 lekarzy gdyz pierwszy bez badan zapisal mi lesine, zdziwniona czytajac jakie to badania wykonuje lekarz i zapisalam sie po tygodniu do innego lekarza w innym miesice ktory rowniez bez badan przepisal mi cyprest. problem w tym ze nie wiem ktora recepte wykupić! co lepsze? do 3 lekarza nie mam juz sil isc bo przepisze 3 inne i co mi to da ;/

lesinelle sorka urwało mio. sklad lesinelle 1 tabl. zawiera 3 mg drospirenonu i 0,02 mg etynyloestradiolu. sklad cyprest 2mg octanu cyproteronu 0,035mg etinylestradiolu ktory mniej mi zaszkodzi?

pomozcie bo wlasnie dzis dostalam okres i chce przyjac pierwsza tabletke o godz 20.00 :((

patrząc na skład nie można powiedzieć które tabletki będą dla Ciebie lepsze, po to własnie robi sie badania - to nie jest tak, że tabletki z mniejszą ilością hormonów mniej szkodzą, trzeba najpierw zbadać krzepliwość krwi i wątrobe aby w ogole wiedzieć czy Ty możesz brać tabletki, a potem badanie hormonów by ustalić jakie powinnaś brać, dlatego radzę popytać wśród znajomych, lub poszukać w necie, który lekarz w Twoim mieście robi komplet badań i do niego sie udać, bo narazie widze trafiłaś na lekarzy którzy przepisują "metodą prób i błędów"