Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dbreata

Moja najlepsza kolezanka chyba ma ochotę na mojego męża:/

Polecane posty

Gość afasfasf
Dbreata Jak ona mi by cos takiego zrobila,to bym ja zabila i poszla siedziec. To ratuj się przed paką poprzez zerwanie z nią kontaktów. Co za niedoruchana suka z niej.

Gość ilonnnasu
o maj god o maj god ale facet to tylko facet,a baba niech se wolnego znajdzie

Gość samiec alfa 28
daj numer do tej swojej kolezanki, skoro potrzeba jej dobrego boltzowania to nie ma sprawy, po spotkaniu ze mna nawet nie bedzie miala sily by spojrzec na twojego meza :classic_cool:

Gość Dbreata
samiec alfa 28 Uwierz,ze gdybym mogla to zrobilabym to bez wahania:) A skad jestes? Moze dalo by sie cos z tym zrobic?;)

Gość dadadafsgd
mozecie mowic ze jestem ku rwa itp. ja po prostu jak cos chce to musze to miec wyznaje zasade po trupach do celu, i jesli mi sie kiedykolwiek jeszcze zdazy taka sytuacja ze spodoba mi sie maz kumpeli to tez go bede miala, po prostu wyznaje zasade jak chce to mam bez wzgledu na wszystko i WŁASNIE DLATEGO PRZESTRZEGAM AUTORKE PRZED TAKIMI KOLEZANKAMI JAK JA

Gość samiec alfa 28
z Lublina 🖐️

Gość afasfasf
dadadafsgd My cie nie przezywamy tylko nazywamy rzeczy po imieniu, jesteś kurwą i tak jest prawda i musisz mieć jebnięte coś w głowie skoro nie wiesz że wszystkiego mieć nie można, ale twoja dupa twoja sprawa :P

Gość dadadafsgd
nawet nie wiecie jak latwo poderwac faceta ktory jest w zwiazku/malzenstwie, zazwyczaj sa znudzeni zyciem seksualnym i szukaja czegos nowego, wtedy do akcji wkraczam JA i pozwalam im postawic sobie na klacie parujacego klootza, gdy to dojdzie to skutku to wiem, ze facet jest juz moj

Gość Maja 321
Nie wpuszczaj żmii do swojego gniazda!

Gość dadadafsgd
bardzo mnie to nie rusza co o mnie piszecie spływa po mnie jak po kaczce nie wstydze sie swoich celów a jesli chodzi o moje chce to mam to nie tylko na plaszczyźnie mesko-damskiej sie to odbywa w pracy dochodze do tego co chce różnymi spodobami ale efekt finalny jest zawsze zadowalajacy , mieszkanie takie jakie chciałam mam zdobylam go mało humanitarnym sposobym kilka Bogu ducha winnych osób na tym ucierpiało ale co mnie oni, tak samo z samochodem i jeszcze wieloma rzeczami także osiagam w życiu to co chce nie zważając na otoczenie liczę się tylko ja i moje potrzeby i żyje mi sie z tym dobrze i bardzo dostatnio

Gość dadadafsgd
ta wypowiedz z wkraczaniem do akcji to podszyw wiadomo

Dbreta, zapytaj ją ,,Mylę się czy naprawdę lecisz na mojego męża". Zobaczysz co ci powie.

Gość afasfasf
dadadafsgd To świetnie, jesteś zajebista :P A teraz ssij a wiem że lubisz ;)

Gość ale gapa
dadadafsgd-Monika masz na imię?

Gość dadadafsgd
nie, mam na imie Kuurwa :)

Gość Dbreata
samiec alfa 28 za daleko:) kajka123 tak zrobie.

Gość Dbreata
dadadafsgd gdyby padlo na moja rodzine,to uwierz ze juz by cie nie bylo na tym swiecie

Gość afasfasf
Dbreata dadadafsgd gdyby padlo na moja rodzine,to uwierz ze juz by cie nie bylo na tym swiecie Też jestem zdania że chwaty trzeba wyrywać ;)

Gość do autorki!!!!!!!!!!!
masz mordercze zapedy???????????????????

Gość bojolkwa
Ja tez mialam taka przyjaciolke jak ty,ale na cale szczescie nie zdazyla ukrasc mi meza

Gość Dbreata
do autorki!!!!!!!!!!! alez absolutnie tylko i wylacznie jesli chodzi o moja rodzine

Gość Krzyźak
Dbreata niebezpieczna z Ciebie kobietka, lubie takie :classic_cool:. Szkoda, ze masz meza :(

Gość nieciekawa sprawa!
sluchaj i uwazaj, facetowi wiele nie pootrzeba zeby rozochocic, ja bym z nia pogadala wprost i powiedziala ze Ci sie nie podoba to ci widzisz..

Gość dadadafsgd
oj dziewczynki fajne sa te wasze teksty jakby trafiło na mnie to juz by cie nie było, moje drogie abyście wiedzialy ile ja na swojej drodze do celu takich dziewczyneczek zdeptałam (włacznie z doprowadzeniem do depresji itp), a naprawde ponoć były mocne ha ha ha a ja je po prostu wdeptałam w ziemie dla osiagniecia swojego celu i dlatego smiesza mnie te teksty a poza tym jest taka dluga kolejka osob ktore chciałby mnie zniszczyc ze ciezko było by sie dophac ha ha ha

Gość sdsdseszsz
i tak wlasnie jest cholera,lazi taka kurwaa i robi zamieszanie,podrywa,uwodzi,laduja w lozku,a niewinna kobieta z zazdrosci zabija i idzie do paki na lata,i to wszystko przez takie kurwyyy!

Gość dbilek ma ly
Aco wy myslicie ze autorki mąż oczu nie ma, że tego nie widzi,faceci predzej wyczują okazje niż baby,tak więc maz autorki powinien jej uwagę zwrocic i to w trochę arogancki i bezczelny sposób, a moze już ją bzykną i ona teraz rosci sobie prawo do takiego zachowania, trochę aluzji na przebyte chwile.Zona zawsze się ostatnia dowiaduje

Gość dbilek ma ly
da... wez sie za mojego bo mam go juz dosyc ;)

Gość o maj god o maj god
do dadadafsgd - poczekaj, przyjdzie kryska na matyska trafisz w koncu na taka zone, ktora ci facjate tak przerobi, ze nawet niewidomy cie nie bedzie chcial

Gość manauataaa
dadadafsgd oj widocznie te zdeptane osoby byly zbyt kruche skoro nie potrafily sie bronic,a tchorzom zawsze latwiej zdeptac slabszego niz mocnego.Ja Ci powiem ze jakbys byla moim wrogiem,odebrala mi faceta,to ja bym z toba nie dyskutowala,tylko zaczaila sie za rogiem,przylozyla spluwe do skroni i zrobila PAF;) Jestes slabiutka i zalosna:P