Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dbreata

Moja najlepsza kolezanka chyba ma ochotę na mojego męża:/

Polecane posty

takie osoby jak dadadafsgd "wcinają" się w życie (i topiki) innych by zwrócić na siebie uwagę i dowartościować zainteresowaniem (pozytywnym lub negatywanym) otoczenia a wiesz, że takie zachowanie sugeruje poważny problem ze sobą?

Gość dadadafsgd
Dbreata - kureWstwo - tak sie pisze papapa

Gość a ja powiem tyle
do dada itd.dlaczego nie napisalaś prawdy?znowu naćpałaś się anafranilu?pamietaj,że nie mozna brac tych leków za dużo.

Gość o maj god o maj god
Dbreata - k**eWstwo - tak sie pisze papapa zwal jak zwal, wiadomo o co kaman

Gość Alina zkoszalinaa
sorry ze wejdę w temat ale muszę, nie rozumiem dlaczego tak ganiłyście tą daa coś tam ja tam mam szacunek do takich osób, które wiedzą czego chcą , dążą do tego i nie wstydzą do tego przyznać, oczywiście nie zawsze pochwalam metody którymi się posługują ale najważniejsze , że wiedzą czego chcą to tyle ale musiałam przepraszam, że się wciełam

Gość mama synkaaaaaa
to nie zapraszaj jej do domu, niech siedzi w swoim to bedzie dalej od twojego męża ;-)

Alna, masz szacunek do osób, które wiedzą czego chcą? A jak ktoś chce podłożyć sobie bombę pod szkołę i do tego dąży ze wszystkich sił, to też darzysz go szacunkiem?

Gość a ja powiem tyle
alna ma szacunek do hitlera i bin ladena.oni na pewno wiedzieli czego chcą

złodziej te też wie czego chce i dąży do celu wszelkimi środkami mamy go za to szanować? bo chce sobie dogodzić kosztem krzywdy innej osoby?

Gość Dbreata
dadadafsgd oj nie czepiaj sie szczegolow:) wiadomo ze wiesz lepiej jak sie to pisze,w koncu jestes kurwą:)

Gość Dbreata
dadadafsgd wiesz ze jestes gorsza od tych wszystkich kurewek ktore siedza w burdelach i maja za to placone? Pewnie nigdy nie urodzisz dziecka,nie zostaniesz matka,ech brak slow normalnie:o

Gość AłgustTrzeci
Boże strzeż mnie przed takimi sukami:o

Gość dadadafsgd
Dbreata nigdy dziecka nie urodze a jak zajde to usune,zaden problem,poza tym nie uwazam abym byla kurwa,robie to co kocham,czy to zle?

Gość asdfasfasf
dadadafsgd Szkoda że ciebie ktoś nie usunął bo jak widać to był największy błąd twoich rodziców!!

Gość dadadafsgd
asdfasfasf ich sprawa,ja dwa razy juz to zrobilam,bedzie trzeba zrobie i trzeci

Gość aneta muc
Autorko kiedy bedziesz rozmawiac z koleżanką?

Gość Dbreata
Rece opadaja ! Nie wiem czy dzis bede sie z nia wiedziec,moze...A jak nie dzis,to na pewno jutro.

Gość afasfasfasf
dadadafsgd asdfasfasf ich sprawa,ja dwa razy juz to zrobilam,bedzie trzeba zrobie i trzeci Ale ty jesteś pojebana- co mnie to obchodzi co robiłaś?? Czy ja się ciebie o to pytałem że się chwalisz/żalisz. Zauważyłem że tak masz z każdym postem, tak jakbyś się tutaj spowiadała. Chuj mnie obchodzi twoje życie ściero, więc nie musisz mi na nie zadane pytanie opowiadać swoje jakże ciekawe historie. Rozumiemy się czy twoja kariera jest tylko w wyniku usilnych starań łóżkowych a inteligencja ci nie jest do niczego potrzebna bo i tez czegoś takiego nie posiadasz.

Gość sadrraz
nie mozesz mowic mezowi ze zauwazylas ze Twoja kolezanka leci na niego bo jemu mogloby sie to spodobac inigdy niewiadomo co by z ta wiadomoscia zrobil,to jest tylko facet i mysli fiutkiem

Gość dadadafsgd
afasfasfasf teraz tak tylko mowisz a jak mialbys okazje mnie bzyknac to zrobilbys to bez wahania,nawet majac zone i gromade dzieci

Gość dadadafsgd
nigdy zaden facet mi nie odmowil,ja zawsze mam to czego chce

Gość aneta muc
moj by ci odmowil

Gość dadadafsgd
aneta muc mylisz sie,nie znasz najwidoczniej takich kobiet jak ja

Gość aneta muc
odmowilby

Gość afasfasfasf
dadadafsgd Z tego co czytam to jesteś dla mnie za stara, więc wybacz, ale raczej bym cie tej przyjemności nie sprawił. A jak nie jesteś taka stara to czemu nie, akurat jestem sam, więc zbałamucić takie coś jak ty bez zobowiązań nie wiedzę przeszkód- coś musi robić jako worek na spermę :P Tylko pewnie w tedy ty byś sobie mówiła że odstałaś co chciałaś hehe

Gość aneta muc
Mnie tez nie znasz, mojego faceta tez. Nie moja wina, ze do tej pory spotykałas samych idiodtów.

Gość dadadafsgd
afasfasfasf a widzisz jednak bys to zrobil,tylko ze ja jednak z prostakami nie sypiam,wiec wybacz bo ja sie biore za facetow z klasa,musza mi dorownac

Gość ja pieeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr
dadadafsgd dole ty szmato jaka ty jestes beznadziejna jak to czytam to rzygam:o

Gość afasfasfasf
dadadafsgd To że napisałem że może bym tak zrobił to nie znaczy że ci to proponuję, więc sobie nie wyobrażaj zbyt wiele. A tak masz rację piszę tutaj jak ostatni prostak bo się dostosowuje do ciebie, w rzeczywistości taki nie jestem, tak jak ty pewnie nie rozgadujesz tego co tutaj piszesz swoim zajętym koleżanką.

Gość dadadafsgd
afasfasfasf kolezankom jak juz