Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dbreata

Moja najlepsza kolezanka chyba ma ochotę na mojego męża:/

Polecane posty

Gość Dbreata
Co o tym sadzicie?

Gość WIDZE NIESTETY
UWAZAJ! moj maz przez takie zachowanie mojej"kolezanki" wdal sie z nia w romans , jak mowilam ze czuje(to sie czuje) to mowil ze to kurwa itd a ja ze jestem psychiczna a mialam racje:( takie"czutki" zadko zawodza- najgorsze ze glupio sie tak do kolezanki odpalic , nie ?:( a uwierz ze w jej oczach bys zobaczyla prawde

Gość Dbreata
No wlasnie ja to czuje ze cos sie miedzy nimi zaczyna dziac,ale on zaprzecza stanowczo,zreszta wiem ze i tak sie nie przyzna.Moze teraz odpusci kiedy juz wie ze mi cos to wszystko zaczelo podpadac.A moja wspaniala kumpela juz pytala kiedy bedzie jechal po wegiel bo by sie z nim zabrala...

Gość autorko chcesz mieć czarno na
białym? zaproś kumpelę na kawę. niech będzie i Twój mąż .wczesniej ukryj gdzieś w dyktafon. udaj,że musisz wyskoczyć do samochodu, tak na 10-15 min. jak wrócisz odsłuchaj to co się nagrało a przekonasz się sama

Gość autorko chcesz mieć czarno na
i wiem na pewno.twój maż juz połknął haczyk.działaj bo jeśli jeszcze nie jest za późno możesz zapobiec katastrofie

Gość co u ciebie
autorko

Gość z tym dyktafonem to
dobry poysł.faktycznie moja znajoma tak udowodniła meżowi romans

Gość weekend
żałosny pomysł z dyktafonem, jeśli nie ufasz mężowi to już początek końca, jedynym rozwiązaniem jest rozmowa o konsekwencjach jakie może ponieść jeśli...

Gość strzezonego pan bog strzeze
nie ma czegos takiego jak zaufanie, samemu sobie nie mozna ufac, a co dopiero drugiej osobie. Ten osoby co ufaja najczesciej po czasie okazuja sie byc frajerami... Takie sa doswiadczenia. Jak nie ma prawa to kryminal rzadzi...

Gość co wy tam pierdzielicie
facet nawet złapany na gorącym uczynku potrafi się wypierać.dyktafon to jest super sprawa masz czarno na białym. pierdzielenie o szopenie z zaufaniem itp.itd.rozejrzyj się dookoła kobieto!!! chcesz to bądź naiwna i wierz mężulkowi ślepo . autorko co u Ciebie?

Gość gość
Musisz zerwać kontakt z pseudo przyjaciółką, żebyś później nie żałował, że tego nie zrobiłaś. Przypomnij sobie historię Kingi Rusin i Lisa .......miałam podobną sytuację. Wierz mi, stracisz męża i przyjaciółkę.

Gość gość
Mojej znajomej oplaca maz jej kolezanki seks ciuchami. Niestety Tk maxx.