Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frfrfrfe

Potrzebuje Waszej rady !!!

Polecane posty

Gość frfrfrfe
A z innej beczki - piszecie, ze to biologia itd. Co, gdyby Wasz facet np. na wieczorze kawalerskim kumpla obmacywał tancerke (w bieliznie), ktora mu usiadla na kolanach? nie zdradził, ale dotykał. Kreciła mu dorodną dupą przed oczami - nie mogl sie powstrzymać, to biologia... To bylby dla Was powod do rozstania czy tylko do krotkotrwałej zlosci, albo w ogole nic takiego? Pytam z ciekawosci.

Gość frfrfrfe
(nie zdarzyło się nam to, ale gdyby sie zdarzylo, przypuszczam ze natychmiast bym odeszła. Pytam z ciekawosci, jak wiele jestescie w stanie wytłumaczyć 'biologią')

Gość kloasia
nie nie nie, zdecydowanie bym odeszla. obejrzenie sie mozna zrozumiec ale nie kontakt fizyczny.............

Gość frfrfrfe
Pytalam, co by bylo, gdyby Wasz mezczyzna np. na wieczorze kawalerskim obmacywał tancerke w bieliznie, ktora mu usiadla na kolanach. Jeszcze nie zdradzil, ale klepal ją po tyłku, bo mu nim krecila przed oczami. Nie mogl sie powstrzymać - to biologia... Bylby to dla Was juz powod do rozstania czy tylko do krótkotrwałej złosci, a może w ogole nic takiego?

Co innego patrzeć a co innego brać poniekąd czynny udział. Ja też nie chcę jak niektórzy twierdzić, że ludzie to czyste, prymitywne zwierzęta (przynajmniej nie wszyscy:P ), mamy w końcu tę cząstkę co daje nam człowieczeństwo i przed pewnymi rzeczami w teorii powinna powstrzymywać. Bo już można w absurd pójść, że nie widzimy się z powodu wyjazdu do pracy 2-3 miesiące i się któreś puści bo "ma potrzeby" i nie może się powstrzymać, biologia Ale też bardzo boję się kogoś krzywdząco osądzić. Tak samo dziewczyna na imprezie, nieźle wstawiona, koleś jest nachalny, no i pocałuje się z nim, wiadomo szybko przerwie, do niczego nie dojdzie itd ale co na to jej chłopak? Czy to jest powód do definitywnego zerwania? Z jednej strony oczywiście, że tak, z drugiej nie do końca... Podobnie jak ten przypadek ze striptizerką, na tę chwilę uważam, że byłby to powód do zerwania. Ale jeśli do tego dochodzi miłość, dłuższy staż związku... jeśli mam być szczera to nie wiem.

O już jest zaginiony post :P Każda sytuacja jest indywidualna, coś trochę jak w sądzie, każdą trzeba osobno przemyśleć znając okoliczności

Gość frfrfrfe
Juz sie bałam, ze dzisiejsze związki są tak nowoczesne, ze odpiszecie: to facet, ma prawo...