Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mineralny

Bylibyście po tym z dziewczyną ?

Polecane posty

Moja dziewczyna pisała z jakimś kolesiem na nk i on napisal czy mogą się poznać a ona,że tak i zamienili się numerami , zapomniała wykasować tą rozmowę i kiedy weszła u mnie na nk ja to zobaczyłem . Oczywiście był płacz , łzy itp , ale czy ja powinienem z nią dalej być ? Jakoś po tej sytuacji mi na niej nieszczególnie zależy .

Rozumiem gdyby cos zrobila strasznego , moglaby sie rozplakac, a zaraz po tym jak facet przeczytal i w placz.... Ma cos na sumieniu . Z reszta co ona ma w glowie skoro ma faceta a na boku ustawia sie z innymi ..

no chyba macie racje , w sumie płacz był przez telefon , bo była u mnie z siostrą jak to czytałem i powiedziałem, że zastanowię się nad tym i później ,chwilę posiedzieliśmy i wyszły i wtedy dzwoniła do mnie i mówiłem jej , że sie rozejdziemy , wtedy był płacz z jej strony. Ja jestem takim typem , że zdaję sobie sprawę , że mogę mieć inne dziewczyny itp , ale nie oto tu chodzi. Zależy mi by mieć normalną i nie koniecznie piękna, ale ładna, czekam aż więcej osób się wypowie

Dziwka i tyle. Rzuć ją zanim nie będzie gorzej, nie będziecie mieć rodziny.

Gość faceto.
Dupy nie dała, więc nie ma o co kopii kruszyć. Ale czujny musisz być, żeby się z ciebie na mieście nie śmiali.

..dokladnie tak , jest wiele NORMALNYCH KOBIET NA SWIECIE a ona asluguje ale na kopa w dupe... zastanow sie skoro jest sklonna poznac sie z kims z neta majac faceta .. to jak mozna ja nazwac??? przepraszam cie ale zadna kobieta ktora kocha swego faceta takich numerow nie odstawia .. a ty nie badz durny ! i zostaw ja .. bo jak raz dasz sie omamic .. to bedzie ci trudniej pozniej z tego gowna wyjsc:)

Gość thrttj
ciekawe co byłoby gdyby facet był na miejscu tej dziewczyny:P pewnie byłoby ze to normalne...

nie byłabym i nei chodiz o głupią rozmowę, a o niestabilnosc emocjonalna i wymuszanie litosci łzami :O

Gość monifratr brustm
mnie kusiłoby takie rozwiązanie przejście do porządku dziennego nad tą sprawą ale jednocześnie zmiana w traktowaniu jej osoby to znaczy rżnij ją jak dziwkę żądaj co raz wymyślniejszych zachowań seksualnych lekceważ i tak dalej bo i tak z niej nic nie będzie raczej bo lubi gry i zabawy towarzyskie moja propozycja jest wredna ale jak ktoś lubi się poznęcać ;)

Popłakać mogła się też z nerwów, ale faktycznie - nie prościej byłoby jej wywiesić baner z numer telefonu na balkonie?