Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izkaaaa.......

Jak można ,,pocieszyć'' kogoś komu umarł brat?

Polecane posty

Gość izkaaaa.......

Wczoraj umarł brat mojego byłego chłopaka(z którym nadal się przyjażnię).Nie mam pojęcia co mu powiedzieć,w jaki sposób z nim rozmawiać,wiem,że tego potrzebuje,bo często pisze do mnie smsy,ja bardzo boję się,aby nie powiedziec czegoś głupiego.Macie jakies rady?

Gość A K I M A
Bądz przy nim ,skoro się przyjażnicie

Gość fredwred
nie rob nic teraz to nic nie znaczy bo maja inne rzeczy ma glowie by przyjmowac zale i kondolencje, wiem co mowie moj narzeczony stracil brata nienawidzil jak mu ludzie wspolczuli moja przyjaciolka stracila brata temat stal sie tabu lepiej byc , nie narzucac sie, nie histeryzowac, nie komentowac, powiedziec w razie czego jestem

Gość izkaaaa.......
Trochę mnie nie zrozumieliście. On tego potrzebuje,sam się naprasza o rozmowy o bracie.Poza tym on nie jest Polakiem,pochodzi z ciut innej kultury,tam się właśnie tak ,,stęka'' i użala nad sobą.Nie mogę być blisko niego,bo on jest na drugiej półkuli teraz.Zostaje telefon i internet.

Jesli potrafi po Angielsku to przeslij mu ta piosenke to napewno zrozumie . New Directions (org. Bill Withers) Lean On Me / Polegaj na mnie Oryginał Tłumaczenie Sometimes in our lives we all have pain We all have sorrow But if we are wise We know that theres always tomorrow Lean on me, when youre not strong And Ill be your friend Ill help you carry on For it wont be long Til Im gonna need Somebody to lean on Just lean on me You just call on me brother when you need a hand We all need somebody to lean on I just might have a problem that youll understand We all need somebody to lean on Lean on me If there is a load you have to bear That you cant carry Im right up the road Ill share your load If you just call me Call me Im calling Call me When you need a friend Call me Call me When you need a friend Any time of the day Call me It wont be long Til Im gonna need Somebody to lean on Lean on, lean on me Lean on, lean on me Im gonna need somebody to lean on Gonna need somebody to lean on Czasami w życiu wszyscy odczuwamy ból Wszyscy odczuwamy smutek Ale jeśli pomyślimy rozsądnie Wiem, że jutro zawsze też jest dzień Polegaj na mnie, gdy braknie Ci sił I będę Twoim przyjacielem Pomogę Ci przetrwać A nie minie dużo czasu Aż ja będę potrzebować Kogoś na kim będę mógł polegać Po prostu polegaj na mnie Zwróć się do mnie gdy będziesz potrzebować pomocy Każdy potrzebuje kogoś na kim może polegać Kiedyś mogę mieć problem, który ty zrozumiesz Każdy potrzebuje kogoś na kim może polegać Polegaj na mnie Jeśli masz brzemię Którego nie dasz rady udźwignąć Jestem gotowy Pomóc Ci go dźwigać Jeśli tylko do mnie zadzwonisz Zadzwoń Dzwonię Zadzwoń Kiedy potrzebujesz przyjaciela Zadzwoń Zadzwoń Kiedy potrzebujesz przyjaciela O każdej porze Zadzwoń Nie minie dużo czasu Aż ja będę potrzebować Kogoś na kim będę mógł polegać Polegać, polegaj na mnie Polegaj na mnie, polegaj na mnie Będę potrzebować, kogoś na kim będę mógł polegać Kogoś na kim będę mógł polegać