Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskadaaa

która telewizja cyfrowa najlepsza??

Polecane posty

Gość kaskadaaa

i w miarę nie droga??

Polsat Cyfrowy-pół roku za darmo i wszystkie programy jakie chcę,po pół roku 60parę złotych

Gość a co mi tam!
tylko nie bierz Nki, to chyba najgorsza z możliwych opcji i najdroższa, ja miałam 2 lata i nawet mi przez mysl nie przeszło, żeby przedłuzać z nimi umowę

Gość Bachorzynka
Dlaczego najgorsza? Wzięłam za 39 złociszy pakiet i dekoderem za darmo :) Podstawowe programy są, resztę łapię przez satelitę. Wiadomo, że jak bierze się trochę bajerów, to cena wzrasta.

Gość zając_poziomka_
też mam zamiar się zaopatrzyć wreszcie w tv cyfrową i na chwilę obecną wydaje mi się, że ta enka będzie dobrym rozwiązaniem. spoko dekodery, ostatnie promocje z euro :)

Gość natka801
Też mam N-kę od kilku lat i nie narzekam, sporo kanałów HD, promocje dla stałych abonentów, tak, że nie opłaca mi się przenosić do innego dostawcy. - - - - - - - - - - Porady farmaceutki http://zapytaj-farmaceute.blogspot.com/

Gość male ciche
mialam cyfre +, potem n-ke, z tego co wiem mnostwo ludzi ma problem z cyfrowym polsatem, co do n-ki i cyfry, dla mnie cyfra byla lepsza, jednak canal + ma najlepsze filmy, bez porownania z hbo, zalezy tez co lubisz ogladac

Gość sylwkaka
Mi się wydaje, że teraz chyba najlepsza jest telewizja światłowodowa. Wiem, że nie wszyscy operatorzy mają ją w swojej ofercie (z resztą można więcej na ten temat dowiedzieć się na http://www.evio.info), ale to naprawdę fajne rozwiązanie, bo światłowody gwarantują dostęp do ponad 200 kanałów, z czego spora część to kanały w jakości HD.