Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w temacie

prawiczki na zawsze zostaną prawiczkami, bo są bierni...

Polecane posty

Gość ale pierdolicie
z tym mailem to podszyw nieudolny bo nawet nie z moim nikiem:P zaraz się zaczernię:P

Gość Bez znajomości to możesz
A gdzie pracujecie jeśli mogę wiedzieć ?

Ja jestem prawiczkiem, ale bierny nie jestem. Szukam dziewczyny, rozmawiam z wieloma dziewczynami :)

Co robiłem ? Starałem się zainteresować dziewczyny, z którymi rozmawiałem. :)

Gość jestescie w ogole o czym
a ty podobno rzucilas kafe i wygrywasz zycie wlasnie widzimy rezultaty :classic_cool:

Gość no bo powinienneś
owłasnie autorko. czemu taki przystojny nudziarz jak loooser jest sam? widac bycie nudnym jest wazniejsze od bycia przystojnym. nie jestem nikim z nickiem czarnym z kafe. po prostu miałem ochotę podrzeć łacha z laski :classic_cool: w najlepszym stylu waszych tematów. które zdarzało mi sie czytać.

"co to za nick BNB ?" brzydki niski beznadziejny, nasz stary kompan z prawikowych tematów. zapadł się pod ziemię swego czasu, ale dam głowę, że pisuje na pomarańczowo :P

Ja nie jestem nudny, tylko jestem porządny. Ale dla lewicowców co ćpają i sie ruchaja z kim popadnie, to jak ktos tego nei robi to jest nudny.

Looooser Coś w tym w sumie jest.

http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,13955930,wiadomosc.html Na pocieszenie dla prawiczków ;)

Gość takl to sobie tłumacz
nudziarzu!!! :classic_cool: Wymień 3 interesujące wydarzenia z Twojego życia z ostatniego miesiąca :classic_cool:🖐️

A kto może coś ciekawego wymienić? Za dużo się filmów naoglądałeś i myślisz, że ludzie żyją jak James Bond. Ludzie chodzą do pracy, czasem na jakieś piwo z kolegami i tyle.

nic w tym nie ma co on pisze. jak koleś uważa, że ćpanie i ruchanie to takie ciekawe rzeczy o których rozmawia się z ludźmi albo na randkach o współczuję otoczenia. Jak by mógł opowiedzieć jak to się przygotowuje do maratonu poznanskiego albo jak pojechał ze znajomymi na narty. To by było coś. ale on chyba nie ma nic takiego a sam mysli, że ciekawe rzeczy to ćpanie i jebanie. smutne

ciekawe. Bo tak serio to ja znam samych innych ludzi niż ty piszesz. Trzydzieści-parę lat, ułożone życie zawodowe, żona, dziecko, kredyt na mieszkanie ale i tak mają czas na hobby. czy to żagle czy gra w zespole rockowym w garażu.

Interesuje się polityką, sportem. Jakbym miał rodzinę to bym z nimi jeździł na wycieczki.

Gość jego 3 najwieksze
osiagniecia 1. pisanie na kafe 2. drapanie zdrapek 3. ogladanie meczy :classic_cool:🖐️

każdy polak interesuje się polityką :classic_cool: sportem mówisz? znaczy oglądanie meczyków z piwkiem w ręku? bo nie sądze aby to było aktywne zainteresowanie. Jak dotad sam się pogrążasz :classic_cool:

Gość autor to prowo byl
a loooser jest prawdziwy chociaz na lamach kafe bo watpie by taki czlowiek zyl :classic_cool:

Gość offalopo
offermo słyszałeś jak rząd tuska spieprzył ustawę i nie da się od następnego roku zrobić prawa jazdy na motor :classic_cool: był temat ale moderia usunęła :(

nie słyszałem. ale jakie to ma znaczenie? lemingostwo i tak zrobi swoje choćby im tusk koncesję na oddychanie kupować kazał.