Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takaCZARNA

jest mi bardzo smutno

Polecane posty

hej zaczne od poczatku jes mi strasznie źle nie wiem czy ktoś wogóle ma gorzej odemnie:( Nie znam swojej rodziny. Matka mieszka 200km ode mnie ojciec juz nie zyje od 2lat prawdopodobnie. Wszystkich swietych było a ja nawet nie wiem gdzie ma grób:( Mam tez rodzenstwo ;brata znalazłam ale tez jest "ale", byłam u Jego rodziców, nie powiedziałam kim jestem . Mieszka w Lublinie nie tak daleko, ale zdobyłam jego nr kom, nie uwierzył mi , ze jestem jego siostra. Nawet nie odzywa sie do mnie nie jest gówniarzem ,bo ma 27lat . Mam tez siostre ale jej nie znalazłam Ma ktos podobna sytuacje?? jestem załamana

Gość afasdfasdfadf
Nie przejmuj się nimi ;) Nie szukaj na siłę kontaktu, nie chcę to nie ich starta ;) Znajdź sobie faceta i z nim załóż rodzinę :)

Gość hutersa
mnóstwo ludzi ma gorzej, weź się ogarnij i zacznij żyć swoim życiem, rodzina nie jest niezbędna do życia

liczyłam sie własnie z takimi odpowiedziami ja nie mówie by utrzymywac kontakty ale zobaczyc chociaz raz.Ktos kto nie ma takiej sytuacji nie rozumie:(A brat nie chce bo chyba nie wierzy w to wogóle chyba nie wiedział ze nie jest ich synem wiec zafundowałam mu 2w1

Gość Mska;)
to dlaczego nie wyprowadzisz się do matki skoro ją już znalazłaś?rozumiem że byłaś w domu dziecka a teraz jesteś w rodzinie zastępczej?

Mska;) ja nie chce sie wyprowadzac tylko poznac ,wiem gdzie mieszka ale nie widziałam,sama nie wiem czemu .Boje sie co powie,ale wiem ze czasu coraz mniej ojca juz nie poznam..

Gość Mska;)
to jak sie spotkasz z matką to może ci powie,gdzie ojciec spoczywa,ale jak to się stało że nie mieszkasz z biologiczną rodziną??

nie jestem z nimi bo ojciec pił i nie mieli warunków ja mam 25lat siostra 26 a brat 27-28 nie wiem czy matka cos winna ale mam zal,poznałam z tamtad dziewczyne gdzie mieszkałam i cos mi tam donosi troche.