Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

byla klotnia

Polecane posty

Looooser po pierwsze cerowac nie bede. a po 2 to piec potrafie gotowac tez. wiec uczyc sie nie musze a w imprezie bylam 2 lata temu jak dobrze pamietam... ps. dobra bede zona nie musisz mnie umoralniac na swoj sposob

Gość IMO13858
żaba Letycja "aż chciałoby się rzec: pokaż cycki!" :classic_cool:

>Będziesz się gibać jak pijana małpa? No, ba! Wparuję na środek sali za pomocą liany. Całe widowisko okraszę donośnym, małpim wrzaskiem. "U- u - a, U- u- a, straciłam szacunek u Lu- se- ra." 😭:classic_cool:

looooser to baba ?????/ looser to rodzaj nijaki...

Pchło, w zbyt niewielkim stopniu okazuję swoją wyższość?;) Gorycz jeszcze pozwala używać Ci słów "uśmiechnij się"? "aż chciałoby się rzec: pokaż cycki! " Oj, Żabko, nie wiem czy Pchle chciało by się :D No, zmieniłam se imię, a co;)

Gość IMO13858
Pink_Panther "No, ba! Wparuję na środek sali za pomocą liany." Co Wy chrzanicie? To jest absolutnie niemożliwe! Pinki należy do kotowatych, dlatego żadnych lian nie będzie, a jedynie zacznie się gibać z podniesionym wysoko "ogonem", ocierając o samcze nogi. :classic_cool:

wiec uczyc sie nie musze a w imprezie bylam 2 lata temu jak dobrze pamietam To się chwali. Mam koleżankę co chyba nigdy na imprezie nie była. Chyba raz na piwie z dawnymi znajomymi z liceum . Ze swoim facetem chodzą na nocne wycieczki po lesie i oglądają gwiazdy.

Pchło o kurwa czy krwawa wilczyca to nowe wcielenie zawsze szczerego?

Telefon, wydawało mi się, że żaden z roczników kobiecych nie wyginął i masz wybór od 1-100 lat. Ale może się mylę ale nie mam zamiaru spotykać z małolatkami bo czuję jak pedofil...

Gość IMO13858
Futrzaku - uważaj, bo ciskając błotem w świnie możesz się potknąć i wpaść do ich zagrody. :P Zmyślasz - do goryczy zostało mi jeszcze lat kilka - potem można będzie mówić o zgorzknieniu, a nawet polityce! :classic_cool:

IMO, hymn skrzata był proroczy, trzeba Ci baby. :classic_cool: Wybujała fantazja to skutek nadmiernego odczuwania pewnych braków. ;)

Gość IMO13858
ike "o k**wa czy krwawa wilczyca to nowe wcielenie zawsze szczerego?" To znaczy, że zostaniesz jej Kafe - Przyjaciółką? :classic_cool:

Telefon spojz na to z tej strony ;) taka sobie wychowasz. looooser jakos nie czuje sie przez to gorsza, ze wypije szampana lub wino z narzeczonym przy kominku. i powiem jeszcze to straszne bo pozniej uprawiamy milosc ;)

To znaczy, że zostaniesz jej Kafe - Przyjaciółką? :) ty mały:P:P:P zazdrośniku

Gość IMO13858
Pink_Panther "Wybujała fantazja to skutek nadmiernego odczuwania pewnych braków." To znaczy, ze wolisz opcje z lianami? Ale gdzie na parkiecie liany, albo chociaż coś, za co można złapać niczym małpa...O CHOLERA...nie mam więcej pytań. :classic_cool:

Telefon spojz na to z tej strony taka sobie wychowasz. Ja widuję taką ładną 12-13 latkę. Czasem ją widzę w kościele - może będą z niej ludzie. looooser jakos nie czuje sie przez to gorsza, ze wypije szampana lub wino z narzeczonym przy kominku. i powiem jeszcze to straszne bo pozniej uprawiamy milosc Trzeba było poczekać do ślubu.

Pchło, Ciebie to można rozgnieść jak zaczniesz krew zaczniesz ssać, szkoda błota by było:P "o k**wa czy krwawa wilczyca to nowe wcielenie zawsze szczerego?" uraziłaś mnie tym dogłębnie, o wszystko mnie tu już posądzano, ale żeby o to....;)

Gość IMO13858
ike "ty mały zazdrośniku" A nie mam powodu? Mistrz Szczery wszystkie baby mi zagarnia! Wiadra mu nie żałuję - ale bez przesady. :P

A z tym Ble Ble to prawda. Często założy temat i tyle się wypowiada. Ciekawe co teraz robi.

Nie zamierzam czekac do slubu to glupota;) a powiem ci jeszcze ze zdaza nam sie 7 8 razy dziennie wiec ;) nie chce z tego rezygnowac

Wiadra mu nie żałuję no i się wydało kto tu ma wiadro:P (swoją drogą juz rozumiem dlaczego odrzucasz zaloty saluta:P wolisz pozycje zawsze szczere) uraziłaś mnie tym dogłębnie, o wszystko mnie tu już posądzano, ale żeby o to.... jestem dobra w czynieniu zła :classic_cool:

Gość IMO13858
Futrzaku - ja świń nie ssie. A sama siebie błotem byś chyba nie obrzucała. :P No i pozostaje kwestia usunięcia Pchły przebrzydłej - a jak wiadomo, psowate chwytnych łap nie mają. Czy to oznacza, że musiałabyś mnie 'załatwić' ustami? :classic_cool: