Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwis0022

o co jej chodzi

Polecane posty

Gość elwis0022

Po krotce . Jestesmy ze soba 8 miesiecy , wszystko ladnie sie ukladalo miedzy nami do niedawna . Od kilku tygodni robi mi jazdy praktycznie o wszystko . Mowi ze ja nie kocham ze ja nie szanuje ze zalezy mi tylko na seksie .Troche w tym prawdy nie powiem ze tak to moze odbierac czasmi bo daje jej powody ale kocham ja tak naprawde . Denerwuje ja moja osoba czasem , mowi co i jak mam robic , czesto obraza sie , nie oddzywa . Ale ja nie o tym ... Kilka dnie temu powiedziala mi ze ( nie doslownie ) poznala w pracy kolege ze jest bardzo sympatyczny , smieszny , zabawny , pomaga jej w pracy . Powiedziala ze zmienil sobie przerwy w pracy zeby miec z nia razem , wczoraj zaakceptowala go na facebooku i powiedziala ze on ma jej zdjecie na telefonie ustawione . Wiem ze kocha ja ja takze tylko po co w takim razie mowi mi o tym ???? Gdyby jej zalezalo na nim chyba nie pisnela by slowkiem o nim tylko czekala na rozwoj wydarzen tak mi sie wydaje .Dodam ze typ wie ze ma kogos ale powiedzial jej a ona mi ze to moze ulec kilka razy zmianie . Z chcecia pojechal bym do niego i skopal mu dupe ale nie mam takich mozliwosci chwilowo . Sam nie wiem o co jej chodzi .. Moze Wy wiecie....

Gość Eleeene
a co Ty mu masz do zarzucenia? On jest mysliwym i poluje. Twoja panna jest dzieckiem , badz ma tendecje chodzenia w lewo :-)

Panna lubi się bawić, chce widzieć zazdrość w twoich oczach, chce poczuć się jak eee... kobieta pożądana... Eee... :-o Sam wybierz. :-o Matko jedyna, ja to napisałam?? :-o

Gość elwis0022
gdyby miala to by poszla a ja nie glowil bym sie po co mi o tym mowi ..

Gość Eleeene
jeszcze nie poszla ......jeszcze.Za chwile bedzie juz po .

Gość LoRdvang
moze za malo sie starasz, jej brakuje tego adorowania.Znaazl sie taki co jej to daje. Uwazaj bo moze szybko od ciebie odfrunac

Gość elwis0022
Demascenka , Lordvang jest w tym troche prawdy ... DZieki