Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie to glupie

zazdrosc o byla

Polecane posty

Gość jakie to glupie

jestem zazdrosna o byla mojego chlopaka. ona z nim zerwala i chwile potem sie poznalismy. byli razem prawie 2 lata, ma pelno jej zdjec i na wszystkich zdjeciach jest taki "dla niej". mocno przytulony, wpatrzony.. ale tez wiem, ze u nich to byl definitywny koniec i nic ich nie laczylo od tametj pory... dobrze sie o niej wypowiada, nie widac jakby mial jakis ukryte zale do niej czy tesknil. nie kontaktuja sie chyba od jakiegos czasu, wiem, ze ona pare razy inicjowala kontakt ale on go ucinal. i jestem zazdrosna o nia. a raczej nie o nia tylko o to, ze jemu chyba na niej bardzo zalezalo. a na mnie chyba mu tak nie zalezy, nie jest zazdrosny, a o nia byl jak sam sie przyznal. czy to nie glupie? czemu to siedzi w mojej durnej glowie? czasem w zlosci mu mowie co o bylej, i wiem ze zle robie bo to swadczy ze sie do niej porownuje. macie jakies sposoby, zeby jakos to sobie przetlumaczyc?

Gość assaasas
to czemu nie znajdizesz prawiczka????

Gość jakie to glupie
dzieki za odp - prawiczek albo tarot. orzej byc nie moze ;)

Gość booooziuuuuu
może sobie pomyśl tak, że ona swoje 5 minut już miała, teraz jest twój czas, jakby mu zależało tak bardzo to by z nia nadal był, a nie ucinał kontakty i nie olewał jej prób nawiązania jakiejś tam relacji. w ogole to musisz uwierzyć, że jestes wspaniała i cudowna i ze cię kocha i skoro jest z toba a nie z nia. był zazdrosny o nia? ale co z tego, skoro jej pozwolił odejść? tuli ją na zdjęciach i ok, ale przeciez to są tylko zdjecia, do zdjeć się zwykle pouje, żeby ładna pamiatka dla potomnych była. nie dołuj sie tylko zacznij wierzyć, że sie wam uda, bo jest z toba ponieważ chce a nie dlatego, ze z tamta mu nie wyszło. może teraz próbuje jakoś inaczej ułozyć relacje, zeby nie byo powtórki tego co z tamta. Wielkie zauroczenia z łomotaniem serca i motylami w brzuchu zwykle mają szybki koniec. lepiej powoli a systematycznie rozwijąc i pielegnować to co się czuje. docen to co masz teraz a nie dołuj sie tym co było dawniej

Gość nie chce Cię straszyć
Słuchaj nie chcę Cię straszyć, ale coś może być na rzeczy. Może jesteś tylko rodzajem pocieszenia po stracie jej, może on nadal ją kocha, aczkolwiek ma do niej sentyment. Może jesteś zapchajdziurą. Faceci, którym zależało, a którzy kilka dni po rozstaniu poznają kogoś nowego, jeszcze nie są gotowi do tego, aby otworzyć serce przed kimś innym. Wiem, ponieważ mój były facet kilka dni po naszym rozstaniu, po tym jak go rzuciłam, a najpierw spotykałam się z innym za jego plecami, znalazł sobie nową dziewczynę. Jest z nią już dłuższy czas, niedawno zadzwonił do mnie z propozycją spotkania, dopytywał o moje sprawy miłosne. Wyczułam w jego głosie tęsknotę i uczucia, które jeszcze nie wygasły. Ja to po prostu wiem i wiem, że jeśli się z nim zobaczę, to na pewno nie będzie nasze ostatnie spotkanie. Zakładałam tu ostatnio temat w tej sprawie.

Gość wasza milosc jest po prsotu
inna.. skup sie na sobie i na nim, pilegnuj to co jest miedzy wami i nie pozwol zeby sie to zmienilo

Gość pseudonima
"macie jakies sposoby, zeby jakos to sobie przetlumaczyc?" tak ... olac chłopaka