Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd i poniżenie...

Jezuuuu jakie to poniżające dla kobiety prosić się o ślub

Polecane posty

Gość wstyd i poniżenie...

Nie wyobrażam sobie, żebym swojemu robiła jakieś aluzje do ślubu, pierścionka...bym się po prostu wstydziła.. jakie to upokarzające dla kobiety... zwłaszcza takiej, która najpierw daje dupska 5 lat a potem chce pierścionków :D Najpierw dała mu wszystko na TACY A POTEM CHCE SIE ZENIC I PROSI SIE O SLUB HAHAHA, TRZEBA BYLO MYSLEC GLOWA A NIE D... jak szmato cchesz ślubu to się szanuj, a jak nie cchesz ślubu bo jesteś szmatą to ok, mieszkaj sobie na kocią łapę i bądź konkubiną ale potem nie rób z siebie idiotki i nie oświadczaj się swojemu facetowi :D

Gość Złota_Lilia90
Ja też raczej nie prosiłabym faceta o ślub, ale bez przesady. Nie potępiam przedmałżeńskiego seksu.

Gość zdesperowana 40 letnia
dziewica?

A slub to jakies narzedzie do dyscyplinowania kobiety czy jak? :) A ten jej facet, to w jakiej jest sytuacji, w koncu on tez z nia sex uprawia :D

Gość jaki wstyd , kobieta przeciez
tez ma prawo do wyboru i podejmowania decyzji - wstyd to siedzic w kacie i pokornie czekac na czyjąs łaskawa ofertę.

Gość fjrgvokhogtyhn
Co za brednie autorka wypisuje.Widać, że jeszcze gówniara i nie zna życia.Większość facetów zwleka z tą decyzją nawet latami i wcale im nie chodzi o to, że nie kochają swej wybranki, ale mają zakodowane , że wzięcie ślubu to utrata wolności.W związku z tym czasem trzeba zapytać konkretnie niektórych osobników, albo wóz, albo przewóz, by nie marnowali dalej komuś lat. Ale żeby było zabawniej, to powiem Wam kobiety, że to my powinnyśmy bronic się przed tym ślubem.Bo jakby nie patrzył, to my ponosimy większy ciężar w małżeństwie.Prowadzenie domu, dzieci, praca zawodowa.....a jak pięknie było być singlem.Pozostało pomarzyć.

Gość BeyonceKnowlesssss
jak mozna wyjsc za maz za kogos z kim sie nie poznało seksu?? nie widze problemu nawet w tym gdyby laska miała sie oświadczyc, w końcu faceta nikt koniami do ołtarza nie ciagnie, sam sie zgadza

Gość a jaki sens jest w ogóle
brać ślub. Prać, sprzątać gotować, znosić humory i do końca życia sex z jednym facetem. Sorry ale ja się nie piszę. Wystawne wesele, kredyt na 10 lat tylko po to żeby się rodzina zabawiła przez rok. A jte ślubne zdjęcia zamiast obrazów na ścianach - szmira .... brrrrr

Gość Autorka pewnie z tych co
nie dala swojemu nic a jej jedyna wartoscia jest dziewictwo. Wie, ze jesli mu je odda, jej uroda, intelekt czy charakter nigdy nie sprawia, ze mezczyzna zechce sie ozenic. Przypuszczalnie wyjdzie za maz za impotenta z malym fiutkiem, co wyjdzie na jaw po slubie ;-)

Gość fsdqwqwqw
"Ale żeby było zabawniej, to powiem Wam kobiety, że to my powinnyśmy bronic się przed tym ślubem.Bo jakby nie patrzył, to my ponosimy większy ciężar w małżeństwie.Prowadzenie domu, dzieci, praca zawodowa.....a jak pięknie było być singlem.Pozostało pomarzyć." co za bzdury, większość kobiet godzi się na to i bez ślubu, czyli dzieci, gotowanie, pranie brudnych gaci, sprzatanie...

Gość Marilenka
A ja mam na odwrót, " daję dupska" od lat i to on mnie błaga o ślub!. A ja nie chcę! Prawdopodobnie dlatego że zarabiam trzy razy tyle co on.

Gość hahha dobre
a wiesz autorko ze seks po slubie z zabezpieczeniem to grzech? wielkie panisie nie bede uprawiac seksu przed slubem, a po slubie i tak by robily to samo! 🖐️ i co to zmienia? pff :D:D:D

Gość sandra bulgog 25
ja swojemu dawała jak to ty mówisz dupy:P przez 7 lat... Szmacilam się , że HEJ!!:D Oświadczyl mi sie sam i nie musialam robic aluzji