Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BodzioHelikopter

Nie chcę być juz sam

Polecane posty

Gość BodzioHelikopter

No ile można, siedzę tak sam i nie mam co robic a w sumie to ogarnia mnie ten smutno-nostalgiczny nastrój kiedy jestem sam. Poznałbym jakąś kobietę, konkretną, piękną duchowo. Dwie dekady sam, przyałoby się do skończyć.

Gość BodzioHelikopter
Żenujący poziom podszywania się... Banalniejszego żartu skleić się nie dało . @upup Napisałem "pięknej duchowo", nieograniczonej horyzontami szarego dnia.

Gość być albo mieć
oto ja, jestem

Gość jaaa wiem
Jak piszesz, dwie dekady (20 lat?) jesteś sam. Powinieneś się więc juz przyzwyczaić do tego smutno - nostalgicznego nastroju, a nawet go polubić;) Wiem, co mówię, bo też jestem sama. Pozdrawiam.

Gość BodzioHelikopter
Jesteś pewna?

Gość BodzioHelikopter
ja mam 20 lat o to wlaśnie chodzi, dobrze by było mieć dla kogo żyć, dzielić się dobrem i złem, pomagać sobie, czuć...

Gość poeta123
Jeszcze w życiu nie miałem żadnej dziewczyny(kobiety), mam 24lata jestem za każdym razem miły, kulturalny i taktowny. Nie mogę znaleźć żadnej, może jestem za brzydki albo miłości nie ma albo jest płatna. Nie chcę płacić za uczucie, po prostu chcę miło spędzać czas. Nabieram pewności że miłości nie było i nie będzie! mój numer gg jeżeli ktoś będzie chciał mi doradzić lub pomóc:) Dziękuję:)