Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanessa Nessie Paraissoo

Moja żona czuje żal bo...

Polecane posty

Słuchajcie! jestem bogatym facetem, mam 3 firmy gram w giełdę. Mam kasę. Ostatnio przegrałem na giełdzie a w tym samym czasie moja żona Nessie wydała za dużo na buty. Więc zamknąłem jej konto. ale sprawa się rozchodzi oto, że mieszkamy w willi..i są tu jej rodzice. Ale płacą za wszystko. Co zużyją. Żona ma żal, czy słusznie? dodam że jestem prawym człowiekiem siorom mam ich 4 plus jedna prostytutka pożyczam kase czasem 10 tys dolców inie oddają mi bo to siory ukochane. Moja mama przyjezdza z prezentami. wiec o co chodzi mama siory i one nie rozumieja o co zonie chodzi. A maja sie za mądre. help us!

Gość z tym kontem to sie
pospieszyłes..to twoja zona..i jej zamykac?

Gość Kamila trepppp
Nie oceniaj go to mój brat nie znasz go wiec nie oceniaj! słodkopierdzacej dziewicy jak zwykle, bo najwiecej kasy od niego miała.

Gość Pani psycholog
Oj widzę tu manipulacje siostr..cwane.. żona ma rację, że czuje żal. Zobacz co robisz? Dajesz kasę siosrom..a tym samym ich fagasom. To faceci. Utrzymujesz obych facetów ktorzy tak naprawde powinni sie postarac o dobrobyt dla twoich siostr. Dajac siorom im dajesz. Facetom. A rodzice żony powinni byc ci blizsi niz fagasy siostr...nie uwazasz? a iez tej wody i pradu zuzyja? masz kase miliony a ci biedni staruszkowie musza jeszcze płącic? zastanow sie..bo zona ma racje.

Mam jeszcze inny problem.. żona nie chce ze man spac...;/ najpierw mnie piesci..a potem mowi co na obiad.. ja jej robie palcowke juz ma skurcze ale mowi do mnie nie wchodz..itp wysyłam do sexuologa a ona mowi ze z nia wszystko okey.. co robic siory mowia ze jest nienormalna itp a one takie madre...rady mi dobre daja..

Gość Pani psycholog
Oj kochany..ile siory maja bo chyba 5 i 7 lat;/ Zona ma racje. Wszystko z nia okey. Tak sie zachowuje kobieta zraniona..nie ma ochoty na bliskosc z mezem ktory ja rani.. a ty ja ranisz..zobacz jak zachowujesz sie do niej jak do obcej.. zamykasz konto jak traktujesz jej rodziców za wszystko płaca..a jak fagasów zdrowych chłopow siostr..ktorzy nic nie robią..mam nadzieje ze chociaz je pieprzą? czy tez ktos inny ich wyrecza? przepros zone..przytul..ona tego oczekuje. Zmien decyzje. Inaczej bedzie toksycznie.

Gość Pani psycholog
widac masz wrazliwa zoneczke..jest moze artystka? tylko artysci maja wrazliwosc bo te woje siory to podle suki..a ty sie z nimi zadajesz i tak sam sie stajesz..

Gość Pani psycholog
a te fagasy ich to majtki nie faceci..maja raj na ziemi na nowe auto nie musza zarabiac na dom bo im dasz.super. nie powiem zobacz ile tracisz..zone..i zwiazek.

Gość babcia władysława
gram w giełdę buhahahahaha zaraz zejdę kurfa gram w giełdę buhahahahahahaha