Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karp6996

jak pozbyć się prześladowcy araba

Polecane posty

Gość NADYAERASLAN
CO Z TYM NUMEREM????????????????????

teraz sie ktoś podszywa chyba albo prochy działają bo juz nie cytuje biblijnych wersetów

Gość miarkuj panna
masz rację, powinnam się położyć. Ale chciałam ci pomóc :P "Gdzie dwóch albo trzech spotyka się w imię Moje, tam Ja jestem pośród nich" /Mt 18 🖐️

Gość miarkuj penna
Uwielbiam mierzyć ciapate penisy swoim wygłodniałym okiem saurona :classic_cool:

Gość karp6996
lukas popieram, takie zachowanie jakie prezentuję miarkuj panna nie jest normalne tym bardziej o tej godzinie ...

Gość NADYAERASLAN
NO COZ SKORO NIE DALAS MI NUMERU TO ZNACZY ZE CHCESZ TEGO ARABA I PODOBA CI SIE TO CO ROBI PODNIECA CIE TO I DLATEGO O TYM PISZESZ BO CHCESZ SIE POCHWALIC TYM ZE KTOS O CIEBIE TAK ZABIEGA

Byłam o tyle w lepszej sytuacji, że tam nie pracowałam. Bywałam u znajomych w barze, a on nawet wyśledził gdzie mieszkam i wystawał pod oknem, nawet pukał do moich drzwi. Oni myślą, że wszystkie polskie kobiety są łatwe dlatego nas tak traktują. Polki dają dupy ciapatym, a później oni rzucają nas wszystkie do jednego wora i pozwalają sobie na takie coś.

Gość your momma
heh...tez mialam 2och takich przesladowcow. jeden z pakistanu, drugi z albani....noz kurde to jakies psychiczne sieroty byly :/ jednemu z nich moj chlopak malo nog z dupy nie powyrywal. paki byl nielegalnym imirgantem wiec na policje nie poszedl. nalezalo mu sie bo mnie sledzil, wlamal mi sie na maila....no szok. :O oni chyba za duzo sie o Polkach nasluchali i mysla ze wszystkie latwe sa. potem "meska" duma nie daje im po prostu odpuscic

Gość karp6996
To zapewne wiecie co ja czuję, kiedy myśle że dał spokój to w momencie kiedy nadchodzi wieczór zaczyna się lawina połączeń kilkunastu pod rząd;/ zwariować idzie ... Postanowiłam że jutro pójdę na policję, mam nadzieje że mi pomogą a nie pogorszą sprawę.

Gość karp6996
Prowokacja ?

Gość ochchc
najpierw opierniczylabym chlopa co podał mój telefon. Na jego koszt kupiłabym nowy numer (jakby nie dal Ci kasy na nowy tel. zglosilabym go na policje, nie wolno rozpowszechniac takich info, bez Twojej zogody). Krokiem drugim byłaby zmana telefonu. Wiec mialabys spokoj w domu i w nocy. Krok trzeci. Gdy Arab dzwoni do pracy: a) odpowiadzas: pomyłka b) odkładasz słuchawkę bez słowa Ostetcznie jak by nie dal spokoju po 2 tygodniach idziesz na policje. Nie mowisz mu o tym, nie straszysz go, nie wdajesz sie w polemiki. Działasz. Takie to trude? Jak jest nielegalny to go deportują. A jak się policja nie sprawdzi, to popros kogos zeby mu porzadny wpierdol dali.

Gość karp6996
I tu się mylisz , z mamą rozmawiałam kategorycznie kazała mi iść na policję . Ale pierwszy raz jestem w takiej sytuacji a są osoby które przez coś takiego przechodziły i chciałam sie poradzić co w takiej sytuacji . czy np pójście na policję nie pogorszy sprawy czy może lepiej będzie mu manto spuścić. Zresztą jeżeli nie masz nic na ten temat do powiedzenia to możesz się odseparować od dyskusji. Tak na marginesie po co miałabym coś takiego wymyślać ? takie tematy nie są tematami do żartu sama się przekonuję na własnej skórze. także nie wypowiadaj się jeżeli nie masz nic mądrego do powiedzenia.

a szef wie? chyba to nalezy mu zglosic? moze powiesz skad jest ten arab? jaki kraj? przeciez masz to w wykazie klientow. wiesz duzo tu prowokacji. ja widze ze tu ludzie zmyslaja czesto historie jakies.

Gość karp6996
Szanowny prezesie, jest XXI wiek człowiek w internecie jest anonimowy i wszędzie szuka pomocy i informacji zanim zacznie działać tym bardziej jeżeli jest dla kogoś to nowa sytuacja ,a nick nie jest dziwny dla mnie wartościowy i wiele znaczy. Także gówno wiesz a widzę że masz najwięcej do powiedzenia. dziękuję z Tobą już zakończyłam dyskusję. szef nie wie i takie sprawy go nie interesują,dla prezesa nikt sie nie liczy tylko on. Prześladowca jest z Iranu. Od tego momentu nie widze Twoich postów bo nie po to utworzyłam ten post żeby czytać posty od ludzi którzy mało wiedzą a maja najwiecej do powiedzenia. Ochchc Tak zamierzam zrobić ale na policję idę jutro ( nigdy nie sądziłam że mnie coś takiego spotka) Gdy dzwoni on na służbowy stacjonarny to nie wyświetla sie nr więc odbieram tel słowami przedstawiając sie jako recepcja hotelu , natomiast gdy dzwoni na służbowy na komórkę i widzę nr to nie odbieram nawet. Ale stres jest i nerwy...

z Iranu? w Iranie mieszkaja Persowie. Iran tez jest izolowany przez EU. agresywnie odpowiadasz, to dziwne. na Policje mozesz po prostu zadzwonic... a szef powinien to wiedziec, bo dzwoni do ciebie w trakcie pracy, co juz wplywa na jego firme, i zajmuje czas za ktory ci placi... no to jak jest?

Gość uwazaj na nich
XXI wiek człowiek w internecie jest anonimowy gdzie te bzdury usłyszałeś

Gość karp6996
Pers czy Arab nazywaj to jak chcesz mi to róznicy nie robi ten i ten ma takie same zamiary. Nie rozumiesz może sytuacji bo niej nie jesteś ja jestem a bardzo chciałabym tego nie doświadczyć i mam nadzieje że nie pogorszy się tylko zakończy. Nie życze Ci tego bo to jest tak jakbyś miał jeszce jeden cień ... nie odpowiadam agresywnie tylko odpisuję z oburzeniem bo zarzucasz mi kłamstwo i nie zdajesz sobie powagi z sytuacji a nikt Ci nie karze przeciez dyskutować to ja potrzebuję informacji w tej sytacji dlatego założyłam temat. Powtarzam prezes jest człowiekiem który ma 3 hotele i przeciętny człowiek jest dla niego nikim , potrafi przyjść i sie bluzgami wyżyć na pracowniku a jak komuś coś nie odpowiada to pokazuję gdzie są drzwi on jest świadomy że na każdego miejsce znajdzie się ktoś inny nie zalerzy mu na stałej ekpie w pracy . Dla niego liczą sie tylko pieniadze i to jeszce tak żeby mało wydać a dużo zarobić. Także mój problem bedzie miał głęboko w .... a nie daj Boże nawet byłby mnie w stanie zwolnić takze wole sobię to załatwić z policją. a jak to nie pomoże to tak jak napisanał/a wyżej Ochchc dać innaczej nauczke , póki co nie wiem jak to będzie ale mam nadzije że w koncu nie będę sie po własnym mieście bała chodzić...

Gość karp6996
Uważaj na nich chyba nie do końca mnie zrozumiałeś...

idz na ta policje, juz pisalam wczesniej. nie bedzie problemu...a tak to bedziesz sie bala psychola.

idz na policje i powiedz im wszytsko. powiedz im ze ci grozil (to podstawa). ze cie nachodzi. wazne jest zeby miec w kims sparcie, najlepiej facet. musisz o tym muwic wszystkim z ktorymi pracujesz, wtedy powinni ci pomoc. ogolnie mow tak policji zeby tego nie zlekcewazyli. mozesz dodac grozby, ze ci mowil w twarz, ze cie pobije np. (nie prze tel, bo moga byc nagrane) najlepiej zeby to brudne gowno deportowali. ale cos czuje ze ma obywatelstwo. oni da polek fikaja najbardzie, dzieki temu ze sa to najlatwiejsze towary w UK dla nich. tak jak litwinki, na nie tez mowia polki. hinduska? ojciec hindus by juz za nim latal. angielka poszlaby od razu na policje. polki zazwyczaj sa bardziej bojazliwe niestety i czesto nie zglaszaja :( co gorsza wiele nawet sie lapie na taki podryw.

Gość karp6996
Charrmsy tak mam smsy i jego połączenia w rejestrze oraz zmienniczki z pracy są świadkami że czekał przed hotelem i wydzwaniał. Idę jutro na policję i mam wielką nadzieję to to już koniec i odpuści ...

Gość karp6996
Szanowny tylko się boję że jeżeli dodam te groźby po mimo że jeszcze do tego etapu nie doszło to żeby on po tym faktycznie nie zaczął mi grozić tego sie boję ... więc potrzebuję rady .. :(

Gość stefano1234
pewnie i tak już wie gdzie mieszkasz, więc może lepiej to zgłoś na policję.. albo wynajmij sobie chłopaka to może się odczepi ------------------------ onna14.blogspot.com

grozil, ze zrbobi ci "cos zlego". w rozmowie twarz w twarz, a nie przez tel. musisz to powiedziec. inaczej moga to zlekcewazyc, a tak beda go miec na oku. jak ci sie cos stanie, to od razu do niego jada. co by sie nie stalo tobie, to go zamykja od razu. bedzie mial presje, zeby trzymac sie z daleka. naloza zakaz zblizania. on i tak nie odpusci. tam sie roi od psycholi. chora religia, tradycje. dla nich zabicie czy pobicie kobiety to normalka. boja sie kicia w UK lub deportacji. w kiciu leja ich czarnuchy. a deportacja to juz koniec kariery w EU. masz swiadkow, wykazy, twoje slowo wiecej znaczy. uwierza ci w grozbe. ze padla raz.