Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieugieta

JAK POSTRZEGACIE SWOICH EKS?

Polecane posty

Gość nieugieta

Prosze pomozcie mi!! od pol roku jestem z chlopakiem i jest to moj pierwszy partner mimo ze nie jestem nastolatka- po prostu nigdy wczesniej nie chcialam sie z nikim wiazac. Od pewnego czasu mam strasznie meczacy mnie problem-ciagle rozmyslam o jego bylej z ktora byl 1,5 roku, planowali wspolne mieszkanie, przyszlosc. zapytalam go kiedys czy nadal cos do niej czuje a on odpowiedzial mi ze czuje zal. strasznie mnie to zabolalo ale nie powiedzialam mu o tym zeby byl ze mna zawsze szczery. czasami jak opowiada mi jakies wydarzenie z jego zycia i pojawia sie w nim jego eks to ledwo to znosze. strasznie mnie to meczy bo to ona zerwala z nim wiec moze on wcale nie chcial sie z nia rozstawac. boje sie ze on nie czuje do mnie tak duzo jak do nie ze ja nie jestem tak dobra jak ona.... czesto jak opowiada o niej to widze jak strasznie ja kochal.... nie moge zniesc mysli o tym ze moze on nie kocha mnie tak mocno jak kochal ja. czuje sie okropnie z tym, boje sie ze to moze negatywnie wplynac na relacje z nim. ja nigdy wczesniej nikogo nie kochalam wiec prosze powiedzcie mi jak to jest- co czujecie teraz do osob ktore kiedys kochaliscie? czy czujecie zal? jak to jest rozstac sie z kims z kim chcialo sie spedzic reszte zycia a jednak nie wyszlo?

Gość iskierka3232
nie analizuj wszystkiego co ON mowi,a tymbardziej o eks bo zwariujesz...ja juz jestem zona..wiem ze moj maz przede mna byl bardzo zakochany w pewnej kobiecie,wiem ile dla niego znaczyla ,nawet nie od niego ale poprostu wiem.... i czasem myslalm nad tym czy on mnie kocha bardziej od tamtej itp ale jakie to ma znaczenie?nic nie zrobisz,nie zabronisz mu wspomnien jesli takie posiada,nie zakarzesz,nie wplyniesz na to itp,poprostu nie pytaj go o to..cokolwiek bowiem powiem to bedzie Cie bolalo a po co Ci to? ciesz sie tym ze jestescie razem i niech tak zostanie...AMEN:)

Gość nieugieta
obawiam sie ze to bylo by strasznie egoistyczne nie przejmowanie sie tym. jesli bardziej ja kochal to byc moze byl bardziej szczesliwy z nia? nie chcialabym zeby kiedykolwiek byl nie szczesliwy ze mna czy chociazby przeszlo mu przez mysl ze z tamta bylo lepiej.... kocham go, najbardziej zalezy mi na jego szczesciu i nie znioslabym mysli ze z kims mogloby byc mu lepiej...

Gość reszta dla ciebie
moi byli to fajni faceci ale nieudacznicy niestety:) cieszę się, że nie jesteśmy razem choć miło wspominam

Gość o maj god o maj god
egoistyczne dla kogo???

Eks numer 1. Zyeb :classic_cool: 2. Zajebisty facet, życze mu wszystkiego co najlepsze. 3. Masakryczny popierdoleniec. :classic_cool: 4. Patrz punkt 2. 5. Zajebiscie inteligentny, ale jeszcze nie zycze mu dobrze, bo mam zal. :classic_cool: Poza tym było z 25325345 innych, ale nawet ich nie wspominam, także tego. :classic_cool:🖐️

Gość nieugieta
ze moje zachowanie byloby egoistyczne, zatrzymywanie go przy sobie mimo ze on ze mna nie jest tak szczesliwy

Gość nieugieta
wlasnie mi napisal ze z byłą był szczesliwszy, ze mną jest mu dobrze, swietnie.

Gość słoma w bucie.
ja do mojego tez czuje ogromny zal i chyba juz tak zostanie

ja ostatniego wspominam - nadal go kocham, uważam że to najfajniejszy facet pod słońcem poprzednich nie wspominam, 2 było debilami