Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaeulalia

imie dla dziewczynki Maria

Polecane posty

Gość aaeulalia

mnie sie podoba

Gość hmmmmmmm.......
no i co w zwiazku z tym??

Gość aaeulalia
czy wam tez sie podoba

Gość zegda
marysia - zawsze zalatuje imieniem dla służącej po filmie poszukiwany/a :D maria - skojarzenia z kk nie podoba mi sie

Gość daj jej Marian
:D

A mi się bardzo podoba;) Na drugie mam Maria :classic_cool: Marie żyją tak, jakby pamiętały, że nie całkiem należą do tego świata. Pociąga je wszystko to, co mistyczne, tajemnicze i naładowane magią. Mają rozwiniętą intuicję, ów "szósty zmysł", który daje im dobre rozeznanie w świecie. Są przy tym wnikliwe i starają się zawsze dotrzeć do istoty problemu. Nie znoszą połowicznych rozwiązań, bylejakości i prowizorki. Nie mają zwyczaju pozostawiać na swojej drodze niezałatwionych spraw. Do swych życiowych zadań podchodzą w sposób perfekcjonistyczny i często stawiają innym ludziom wysokie wymagania. Ale z drugiej strony rozumieją czyjąś odmienność i pozwalają innym być sobą. Są wymagające, ale opiekuńcze. Uczuciowe, ale niepobłażające własnym i cudzym słabościom. Są oddane życiu rodzinnemu, ale wiele żądają od tych, których kochają. Cenią sobie wysoką jakość życia, także w sensie materialnym, ale nie pozwalają się wciągnąć do wyścigu po pieniądze. Maria to imię, które każe dążyć do doskonałości, ale też daje wiarę w naturalny porządek świata.