Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kruszyyyyyna

jak radzicie sobie ze zmęczeniem?

Polecane posty

Gość Kruszyyyyyna

Witam! Dziewczyny jak radzicie sobie ze zmeczeniem po nieprzespanej nocy?ja juz nie daje rady moj bobas budzi sie kilka razy w nocy czasami jak go nakarmie zasypia a czasami potrafi 2 godziny nie spac i marudzic ma dopiero niecaly miesiac wiec mam nadzieje ze im starszy bedzie tym dluzej bedzie spal ale jak na razie to padam na twarz z niewyspania a wdzien jakos nie mam melodii do snu wiec nie odsypiam wcale:/ A jak to jest u was????

Gość Kruszyyyyyna
????????????

bierz magnes, ja czasem brałam nawet dodwójną porcję po prostu trzeba ten czas przetrwać ;)

ja tak jak moje dziecko na początku tylko jadłam i spałam. wieczorem tylko robiłam mężowi kolację i wstawiałam pranie i koniec :)

Nie ma wyjscia, trzeba wytrzymac. ja pije kawę z mlekiem. I bardzo pomagaja mi spacery. Staram tez jak najwięcej zajec sobie znalezc, wtedy latwiej pokonac zmęczenie. Jaesli masz jedno dziecko to spij wtedy kiedy i dziecko spi. Ja kiedys pracowalam na noce wiec tak naprawde mój organizm jest przyzwyczajony do częstych pobudek czy tez do "niespania". W tym momencie mój synek budzi mnie ok 5-6 razy w nocy, z czego tylko dwa razy budzi sie na karmienie.

Gość Kruszyyyyyna
mam nadzieje ze szybko zacznie przesypiac noce:)gdyby chociaz tylko raz sie budzil w nocy byloby suuuuuper:)a nie co 2h..

Gość cv-=--
nie chcę Cię dobijać, ale moja skończyła 9 m-cy i jeszcze nie przespała całej nocy. Dodatkowo od 3 miesięcy pracuje w godz 8-16 i jakoś wytrzymuje. Od 9 iesięcy nie spałam dłużej jedym ciągiem niż 3 godziny. Przyzwyczaisz się, nie ma wyjścia.

Gość mamamama27
no mój ma rok ponad i ani razu nieprzespałam nocy - baaa o 3 - 4 godz pod rząd ciężko- są noce że wstaje po 25 razy do niego - więc radze ci autorko naucz się spać w dzień lepiej bo jeszcze długo sobie nie pośpisz - a potem bedzie jeszcze gorzej bo teraz maluszek w dzień leży a mój biega, biega i biega jak tylko nie śpi to jest w ruchu i coś musi robić

Gość Wrozby tanie allegro!!!!
ZAPRASZAM NA KORZYSTANIE Z TEJ O TO WROZBY!!!! TAROT 10pytań +analiza problemu+tarot na miesiąc http://allegro.pl/tarot-10pytan-analiza-problemu-tarot-na-miesiac-i1909437393.html TAROT 15 ANALIZ Bardzo Obszernie Moje Podsumowanie http://allegro.pl/tarot-15-analiz-bardzo-obszernie-moje-podsumowanie-i1912906078.html TAROT Konkretna Analiza problemu ODP DO 1 GODZ http://allegro.pl/tarot-konkretna-analiza-problemu-odp-do-1-godz-i1914979317.html TAROT (To Dla Was Kochani) Pyt 1 ZŁ NAJTANIEJ http://allegro.pl/tarot-to-dla-was-kochani-pyt-1-zl-najtaniej-i1915499377.html

Podbijam temat:)jak sobie radzicie?moja malutka ma prawie 7 miesiecy i budzi sie od 3 do 4 razy na karmienie jakas masakra.juz próbowałam kaszek i niestety nic.

Gość grzenia
jak takie małe i po 2 godziny nie spi w nocy to moze nakarm i połóż do łóżeczka. Moja jak miała ok m-ca wymysliła sobie gaworzenie w nocy tez ok 2 godzinne, ale nie świeciłąm światła nnie mówiłam do niej i po 3 dniach jej przeszło. Ja zamiast sie tak męczyc co 2 godziny to dała bym jej na noc mm. Wiem ze zaraz mnie tu zjada za to ale ja tak robiłam i ok 6 tyg życia lekko zagęszczałam to mm i córka zdrowa i jak miała4 m-ce przesypiała cała noc!:) A i ja mogłam sie bardziej cieszyc macierzyństwem a nie chodzic jak zombi:) A z mężem nie mozecie na zmiane wstawac?

Gość mamusiOlusia
oten sam problem mam i wlasnie weszlam na forum zeby o tym porozmawiac. Moj Mały dzisiaj skonczyl 3 tyg i budzi sie co 2-3 godziny na jedzenie. Na noc daje mu mm bo po mleku z piersi budzil sie co godzine;( tez jestem nieprztomna i chodze i zombi :( przez niewyspanie nie moge sie cieszyc macierzynstwem i jestem tez bardzo nerwowa;( tak chcialabym zeby przespal cala nnoc :((((( nie moge sie juz doczekac

Gość grzenia
3 tyg to malutki jeszcze na cokolwiek innego. A jak budzi sie co 2 godz i jak go nakarmisz to potem co? Nosisz go? Ja wkładałam do łózeczka albo do nas do łóżka, gasiłam i my spali wiec nie było az takiej tragedii, ale mi mąż pomagał tez. Także wstawaliśmy na zmiane.