Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darka6

Jakie cechy drażnią was u waszych partnerów ?

Polecane posty

Gość darka6

Dziewczyny, czy znosicie u swoich partnerów cechy, wady, które doprowadzają was do szału ??? Czy tylko mój facet jest taki wkurzający... Jakie cechy drażnią was u waszych partnerów ?

Gość VampireBlood
agresja, nieumiejętnośc przyznania się do błędu, rzucanie skarpetek wszędzie... ale i tak go kocham :) Tylko nie chce spać w mojej trumnie :(

Gość ccxscegr
niezdecydowanie, brak zaradnosci, ciotowatosc

Gość biale__wino__z__woda__gazowana
Moj obecny partner zostawil swa zone bo chrapala , sluchala disco polo , miala bardzo intensywny zapach potu przebijajacy sie spod dezodorantu oraz nie myla sie codziennie. Oczywiscie poznalam go jak juz z nia nie byl.

Gość madziorraaa
ciotowatość, dobre ;) Za dużo czasu poświęca na siedzenie przy kompie!

Gość madziorraaa
każdy facet chrapie, brrr! Nienawidzę tego.

Gość darka6
Dodatkowo chrapie, zostawie po szafkach talerzyki (nie schowa do zlewu a broń boże do zmywarki, o zgrozo!!!), jak obudzi się w nocy i potrzebuje zaświecić światło to ma w dupie, że śpie i se świeci, ale jak ja bym to zrobiła, to byłaby zaraz awantura...

Gość madziorraaa
darka z tym światłem, to mocna przesada. Musisz go mocno kochać, skoro mu to wybaczasz ;)

chrapanie jest niewybaczalne, mojego mogę szarpać a On śpi jak zabity :o:o:o i jest mało domyslny w kwestii obowiązków domowych, trzeba Mu wszystko mówić :D ale i tak Go kocham 😍

Gość darka6
Dre się na niego za takie coś, ale jak zapomni to dalej to robi. Egoista i tyle. To ja jak wychodzę na siódmą do pracy staram się cichutko być żeby go nie obudzić, a ten gdzie tam, tłucze się i nie widzi w tym nic złego...

Gość darka6
Albo jak coś przeskrobie (pozwili sobie wypić kilka piw za dużo) i wie że na drugi dzień jestem zła, to podlizuje się głupkowato. Fest mnie to drażni, już wolałabym żeby przeprosił a nie robił sto durnych rzeczy, które jego zdaniem wynagrodzą mi wszystko.

Gość madziorraaa
a u mnie podlizuje się głupkowato jak mu się chce bzykać wszystko wtedy dla mnie zrobi! a jak se pobzyka, to juz nie jest taki chętny do pomocy :(

Gość wodka
jak ma kase to z kolegami pojdzie na koniec swiata a mi nie postawi kawy, bo jak sie widzimy to juz wydał jak był z kolegami.wszystko wie lepiej, ja nie mam racji, ale czesto okazuje sie, ze ja mam...nigdy nic nie rozumie, kurwa... jak mu zwroce uwage to nie wie o co chodzi, a potem sie przyznaje i przeprasza, mam dosc przepraszania kurwa

A mój ma pierdolca na punkcie swojego moto, potrafi cały czas na nim jeździć. A na mnie to juz nie ;/ :P noooo i myśli,ze jak jest starszy ode mnie to wie absolutnie wszystko lepiej, ale ja się kurwa nie dam :P

Gość larysa26
darka :)nasi faceci są identyczni chyba:)ale się uśmiałam!mój to samo z tym tłuczeniem się z rana bo wstaje do pracy,bo coś tam a ja kurde jak wstaje wcześniej to tak chodze,żeby podłoga nawet mu nie zaskrzypiała.I te podlizywanki po przechlaniu u mnie to samo!!:)ale numer!a myślałam,że ja mam tylko taki egzemplarz

Gość Zielonogórzanka
mnie lekko drazni to ze nie gotuje :P ale to wychowanie mamusi..

Gość darka6
LARYSA 26, ale nam się trafiło :) mój zawsze jak ma wyrzuty sumienia to na drugi dzień wiem już zę obiad ugotuje, coś tam posprząta, dzwoni do mnie 6000 razy dziennie itp. Na początku chciało mi się z tego smiać, ale teraz to już wkurzające. Wiadomo jaki scenariusz będzie. A jak w nocy wstaje do wc na sikanie i łóżko zasprzypi to księżniczka się natychmiast budzi i wzdycha, że teraz już nie zaśnie... a oczywiście zaczyna chrapać juz po 5 sekundach...

Gość desperatka....................
niesłowność, nie dotrzymuje słowa pije rozmawia przez telefon gdy jest ze mna, ciamajda, nie udacznik, kretynizm debilizm,

-nie wyrzuca smieci do kubla tylko zostawi na szafce :O - chrapie :O - nie zmywa naczyn :O - snus (tyton w malych saszetkach ) wala sie po calym mieszkaniu. nawet pod prysznicem :O - reczniki papierowe rozrzucone po całej kuchni :O - marudzi przy obiedzie :O (tylko miesny obiad jest pożądany:) :O - zuzywa ok.4-5 l zelu pod prysznic :O - slaba pamiec -nie pamieta o czym wczoraj rozmawialismy :O - nie moge dotykac jego ''zabawek'':O -jest naiwny - jesli czegos ode mnie chce potrafi byc taki milutki ze az mdli :O :P (oczywiscie zawsze ulegam) :O - pedantyzm :O - za duzo czasu siedzi w lazience (40 nim. 1.5 godz. ) :O chyba wszystko :D:P

Gość darka6
Najgorsze jest to, że facet NIGDY NIE WIE O CO CHODZI, nie jarzy że cos zrobił źle, jego zdaniem wszystko jest w porządku.

Gość larysa26
hahahahah,darka serio mój to samo!tylko,że u nas jest tak,że jak ja już widzę,że on idzie się przymilać,śmieje się do mnie,mówi jakieś zabawne rzeczy i cos tam takie teksty w stylu"raz na rok sobie chłop wypije i proszę,obraza...i śmieje się przy tym i mnie przytula to mi zaraz puszcza całe zdenerwowanie i wybaczam mu.

Gość gjfjdfjffjfjf
najbardziej wkurza mnie częstym podkradaniem pod moją nieobecność pończoch i rajstop w których potem chodzi, trzepie sobie, a potem odkłada do szuflady, często z białymi śladami, śmierdzące :o

Gość majowamajka
chrapanie - bezwarunkowo mnie to wkurwia za kazdym razem :/ nieumiejetnosc obslugi wszelkich urzadzen agd typu pralka zmywarka itp wiecznie porozwalane ciuchy po pokoju kubki kubeczki lyzeczki i talezyki wszedzie gdzie znajduje sie on to chyba wszystko ...... a jeszcze mnie denerwuje jego zapal do grania na xboxie podczas gdy w domu jest tyyyyyyyyyle roboty

Darka. Powiedz, po co jesteś z kimś kto tak Cię wkurza? Po co?

Gość madziorraaa
Każdy facet po wypiciu gada podobnie. Jest milutki i nie wie w czym problem. I nigdy się nie domyśla o co nam chodzi. Ale nikt nie jest bez wad. Ciekawe co o nas oni by powiedzieli. ;) Chociaż nam sie wydaje , ze to my jesteśmy tymi lepszymi połówkami. Jacku, bo nie ma człowieka idealnego. Jak się kocha, to można to przeboleć. Wystarczy, że wlepią w nas zakochane ślepia i wszystko przechodzi. Prędzej lub później.

Darka napisała, że facet jest egoistą, leniwy i dziecinny. Napisała że ciągle ją wkurza. Nieustannie. I przyszła tutaj się wyżalić. Pisze na forum "A zrób sobie sam!". A czemu nie mówi tego jemu? Czemu nie stawia mu ultimatum? Czemu użala się nad sobą? Nie rozumiem po co z nim jest? Bo robi maślane oczka, bo ma seks, kasę? Dlaczego z nim jest jak tak ją STRASZNIE męczy. Proszę - wyjaśnijcie mi to? Przecież są setki facetów lepszych od niego ...