Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rocznicówka

Jak obudzić faceta lodem?

Polecane posty

Gość rocznicówka

Niedługo nasza rocznica i chciałabym obudzić mojego męża lodem. Jednak nigdy tego nie robiłam i nie wiem jak się do tego zabrać. Wiadomo, kiedy normalnie uprawiamy seks, to maż jest podniecony moim widokiem itd. a tutaj nie będzie gotowy bo będzie spał. Jak go pobudzić do działania? Poza tym zastanawiam się jak to będzie z higieną po całej nocy spania, mój mąż zawsze bardzo dba o higienę, no ale jednak to będzie po całej nocy. I jeszcze pytanie czy panowie lubią taki rodzaj pobudki?

Cichcem i znienacka wkladasz mu brylke lodu za kolnierz, na pewno sie obudzi.Moze nie lubic... :P

Gość proste,jak budowa cepa:idziesz
z samego rana do kuchni,bierzesz loda z zamrazarki i j.eb chlopa po jajach tym lodem.Gwarantuje,ze sie szybko obudzi i bedzie pod duzym wrazeniem:P:classic_cool:

Gość lubią lubią
tylko jest ryzyko że będzie mu się siku chciało i będziesz musiała przerwać...

Gość serio odpowiadając na to pytan
a też chciałam zabłysnać dowcipem o lodzie z zamrażalnika :p wiec serio - facetowi pewnie po śnie będzie sie chciało siku, więc nici ze wzwodu

Gość Zielonogórzanka
no to pojdzie szybko do lazienki i co za problem :P a mozesz zaczac np reka, jak zobaczy co sie swieci to sam pojdzie do wc jesli bedzie sie czul niekomfortowo po nocy poza tym - facetowi zawsze rano stoi :P