Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMiiii25

Czy WY STARE ŻONY SWYCH 35-40LETNICH MĘŻÓW

Polecane posty

a ja wczoraj skonczylam 40 lat moj narzeczony ma 30 i wiem ze nie bawia go malolaty bo juz je przerobil nie znajac mnie...i sie przekonal i zdarzyl porownac madrosc zaradnosc i piekno dojrzalej kobiety a zabawowe podejscie do zycia potencjalnek malolaty lecacej na furke....to ja jezdze bmw 7 -jestesmy szczesliwi

Gość 877777
a ja mam starszego meza 10 lat i swiata poza soba niew idzimy od lat

mamy swoje zainteresowania -jestem ze szczecina a szczecin byl przede wojna niemiecki -bardzo nas interesuja jego losy przedwojenne ...porownywanie zwiedzanie -szukanie tego co moglo umknac innym....on lubi samochody ja lubie je prowadzic...i kochamy seks-wszedzie...nie m owie ze nie jestesmy o siebie zazdrosni...jestesmy oboje -ja jestem skorpionica ,atrakcyjna 40stka za ktora mimo paru kg wiecej ogladaja sie nawet 20letni faceci --on jest lwem wiec tez ma swoj charakterek ale razem tworzymy pare wybuchowa i nie mozemy bez siebie zyc

hmm...ja mam 36 lat i nie sądzę bym była w czymś gorsza od takiej 18-20:-)....a w dodatku zawsze będę młodą żoną, bo mąż sporo starszy:-)

Gość takie tam duperele
"bo mąż sporo starszy..." czyli też zarwałaś starego śrupa jako małolata :D autorka próbuje pewnie zrobić dokładnie to samo :(

Gość takie tam duperele
Jest stary, dla 20-latki :)

Gość Kolorowy zawrot glowyyy
Hej Princeska, czy Twoj mail jest aktualny? Chcialam kiedys do Ciebie napisac, ale mail wrocil :(

Gość mam prawie 17 latttt
MałaMiiii25 Czy WY STARE ŻONY SWYCH 35-40LETNICH MĘŻÓWjesteście zazdrosne jak oni lecą i gapią sie na młode laski??? DO STARYCH DUP 25-LETNICH: CZY NIE JEST WAM GŁUPIO, JEŚLI WASI FACECI SLINIĄ SIE DO NASTOLATEK I ROMANSUJĄ Z NIMI???? :-) 🖐️

Gość pewna38latka
hahahah...brawo!

Gość iiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiiii
Mam prawie 17... Mega Pozytyw :-)

Gość gosiaczka29
mój facet jest ode mnie starszy 11 lat, zawsze będzie więc miał dużo młodszą kobietę :P ale jeśli zapragnie jeszcze mlodszej, to ja się nie zmartwię, poszukam sobie innego :P tego kwiatu jest pół światu :P :P :P

Gość podpisuje się
nie musi być młodsza, nie w tym rzecz. Jak fajna to może być i starsza bo rzecz w tym, że i tak będzie nowa/inna od obecnej. Kobiety zresztą mają tak samo, czasem się chce po prostu odmiany. Poza tym, że rówieśnica 30 latka to młoda kobieta i nie ma się czego obawiać.

Gość aha ii ach
25 lat? MałaMiii, to ty stara dupa już jestes, niestety. Facet cię na 100% rzuci dla jakiejś świeżutkiej nastolatki, takiej tuż po 15 roku zycia, zeby jeszcze była swieża i nieprzechodzona, a jednocześnie, żeby go nie wsadzili. Mogłabyś go ewentualnie zatrzymac intelektem albo poczuciem humoru, ogólnie mówiąc, czymś intelektualnym, ale to poza twoim zasiegiem. Współczuję. :D

Gość your momma
"a nie obawiasz się, że on jest z Tobą tylko dla Twojego młodego ciała oraz po to, żeby właśnie koledzy mu zazdrościli?" nie, znam go zbyt dobrze. nieraz juz na ten temat rozmawialismy i wcale tej roznicy wieku nie czujemy. :) za to koledzy (zwykle samce niestety) dopiero niedawno poznali mojego faceta wiec nie jest on ze mna zeby im zaiponowac :P szczerze to mnie to za bardzo nie obchodzi co oni mysla, tylko napisalam co mowili mojemu facetowi. niby maja zony, dzieci a otwarcie mu takie rzeczy mowia :/

Gość plokjhnbv
1. czy dla autorki/autora 35- 40 lat to juz czlowiek "stary" ?? hahahha no ale coz, zalozmy ,ze pisze to jakis malolat... 2. moj maz ma 34 lata, ja 28 , jestem lodsza, 3. malolaty kiedys tez beda "stare", 4.mezowie sie tez zestarzeja, i pozostanie im tylko patrzenie :) 5.jasne,ze moj sie ogladnie za ladna dziewczyna, nie tylko MALOLATA 6. osobiscie mojemu facetowi imponuja kobiety troszke starsze niz malolaty 7.teraz 16-17 sa strasznie wulgarne, wygladaj na dorosle, ale to tylko wyglad 8 . JESLI FACET KOCHA TO MOZE SIE OGLADAC ILE WLEZIE A JAK KOCHA to TYLKO TE JEDYNA 9jesli slini sie za innymi, tzn ze nie kocha 10 zdrowy facet , nie gej zawsze doceni piekno kobiety, 11to ,ze sie zagapi, nie znaczy,ze nie kocha, itp chce zdradzic etc KUMASZ GOWNIARZU ???

Gość 23 latka atrakcyjna
oj wy głupie i naiwne flądry tak sie składa że mam w sobie coś co przyciąga facetów w wieku " pod 40-stkę" i o dziwo sami żonaci i w związkach, spotykałam się z kilkoma takimi panami, bez zobowiązań. Żonki mieli nawet atrakcyjne a i tak woleli młodą laskę. Nie łudźcie sie wszyscy są tacy sami:)

Gość Roksania
Młode żony starszych facetów nie łudżcie się że jak macie starszego faceta to nie poleci na inną.Znam przypadek gdzie facet zostawił żone 26 letnią dla 35latki. Jak facet chce odmiany..., on miał około 40-stki. Z młodą żoną nie miało czym rozmawiać z powodu dużej różnicy wieku.

Gość staraVVV
jestem stara i ma w d*pie kiedy mój ramol obejrzy się za dzierlatką. Niech napasie oczy dziad, a szans i tak niema, bo nie dba o zęby. Za to ja wygladam o 10 lat młodziej, wciąż słyszę komplementy. Oglądają się za mną 30-latkowie. Urzędniczka w ZUS-ie nie chciała ze mną rozmawiać o emeryturze, bo jestem za młoda, a przepisy wciąż się zmieniają. Zdębiala, kiedy oznajmiłam jej, ze to już za 4 lata. A dziad? niech patrzy i odbija się mu czkawką;)

Gość baby, ale wy jesteście głupie
O co się idiotki kłócicie? Starsze kiedyś były młode, młode będą stare... naturalna kolej rzeczy. Więc się młode nie zdziwcie jak was faceci za 10 lat kopną w dupę tak, że w locie zdechniecie z głodu... dzisiejsze 10 latki to dopiero będą żmije jak dorosną... Zamiast się nawzajem szanować to się o fiutki żrą... świat się kończy... jak mawia mój 12 lat młodszy kochanek...

Gość ta stara dupa22222
no moze dla ciebie jestem stara, ale moj mlodziutki 24 letni maz ma inne zdanie na ten temat, dodam tylko ze kopnal w dupe swoja rowiesniczke zeby byc ze mna,tak ze raczej nie zgadzam sie jak w temacie piszesz

"Nie łudźcie sie wszyscy są tacy sami" skoro tak uważasz, to za 10 lat - jak mniemam - zamierzasz się powiesić ? :classic_cool:

Gość he he he he ha ha
mój mąż patrzy na Was jak na dzieci , mamy dzieci w tym wieku. Tak samo i ja na młodych chłopaków nie patrze jak na mężczyzn tylko jak na dzieci. Ja trafiłam akurat na porządnego faceta:) Mój sie nie gapi i nie leci. To ja go musiałam na siłe zaciągać na striptis a on oczy odwracał:)