Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMiiii25

Czy WY STARE ŻONY SWYCH 35-40LETNICH MĘŻÓW

Polecane posty

Gość MałaMiiii25
wydaje ci sie

Tak, ja mam już ponad 40 i jakby mnie żona zabrała na striptiz to: a) dostałbym zawału - co jej strzeliło do głowy w tym wieku! b) też bym odwracał oczy - niech bym tylko spróbował nie odwracać, w domu zaraz by mi wyjechała, że się gapiłem tej babie na cycki i w krocze.

Gość Ann@
Autorka tematu ma nawalone w garach ze az strach, włacz myslenie chociaz na chwile ptasi mozdzku, jezeli my jestesmy stare to nasi mezowie tez juz sa leciwi wiec czego szukasz u takich starych , fagasow ktorzy czasem szukaja odmiany???. Jak myslisz ?? jezeli uzywasz mozgu czasem??,ty za iles lat tez bedziesz w tym wieku i co wtedy?? załozysz teamt mam ochote na mlłodego jurnego ogiera bo na to wychodzi. Musisz zrozumiec jedna rzecz ze posiadanie cipki i oferowanie jej podstarzałym, żadnym wrazen wyleniałym fagasom nie powinno bydz szczytem marzen dla młodej dziewczyny,tylko zupełnie cos innego. Bo tacy panowie w tym wieku szukaja tylko i wyłacznie chwilowej atrakcji w postaci takich idiotek jak ty.,kogos z kim niby poczuja druga młodosc ,a sprawnosc juz nie ta i pozostawia wiele do zyczenia. Ale zawsze mozesz bydz takim workiem treningowym jezeli to cie rajcuje. I pamietaj ze licznik kazdemu bije do przodu wie kiedys ty tez bedziesz stara zona rownie starego 40 latka. Jak sie jest młodym korzysta sie z zycia pełnymi garsciami i czerpie sie to co najlepsze czyli towar nieuzywany i pierwszej jakosci , a oni sa juz bardzo stetryczali i wielokrotnie uzywani

Gość PomóżcieMiZaMłodaJestem
na mnie lecą tacy pod 40tkę :)