Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanessa_24

Ostatnio uprawiany sex!

Polecane posty

Gość Vanessa_24

Hej kobiety i mężczyźni:-) opisujcie swój ostatnio przeżyty sex! Jak było? Okoliczności, emocje, detale! Podzielmy się tym co ostatnio działo się w waszym łóżku (albo gdzieś indziej) :-D zacznę pierwsza... Mój ostatni seks był wczoraj późno w nocy. Facet już spał zmęczony po pracy. Ja się wykąpałam i postanowiłam go obudzić oralnie:-) jemu się spodobało powiedział "cudownie kochanie". I był gotowy do działania! :-) ja byłam podniecona bez zbędnych pieszczot, szybkie tempo i oboje doszliśmy niemalże równocześnie:-) było dziko i namiętnie:-P przytuliliśmy się i można było iść spać;-)

no piszcie kazdy noo. Rzuciłam sie na niego jak zgłodniała lwica :P kołyszac biodrami zdejowałam stopniowo z siebie ciuszki, po za pończoszkami :P-skonczyłam, papieros gadka o dupie Marynii i mojej, potem drugi raz na nim -skonczyłam on papieros i gadka o książkach :P potem on na mnie- do dzis ma slady pazurów na plecach :classic_cool:

Gość boze co za pierdoly
i te romantyczno ckliwe opisy buahahaha rzucilam sie jak zglodniala lwica buahahaa- do lodowki trzeba bylo zajrzec

nie powiem wam jak skonczył on bo nie kazdy moze to przełknąć :classic_cool:

boze co za pierdoly i te romantyczno ckliwe opisy buahahaha rzucilam sie jak zglodniala lwica buahahaa- do lodowki trzeba bylo zajrzec a teraz mozesz zrobić szeroki półprzysiad uwazaj by ci wątroba nie wypadła i skierowac swój miesisty zad po za strefe wpływu :classic_cool:

ooo czesc pierzasta :classic_cool: gdzie mam ulokowac całusa?👄

w sumie ciekawi mnie jak to smakuje :P chyba sie starzeje 😴

Wrona zaginęłaś tu ludziom pod prysznicem :classic_cool: co tam robiłas?:P i gdzie rączki trzymałaś?:P

mmm i to trącanie językiem łechtaczki albo jej ssanie podczas gdy paluszki penetruje gorące mokre wnętrze ... rozmarzyłam sie ...

4D nie powiem ci czesc dopóki nie opiszesz swojego soczystego seksu 😴

a co można robic pod prysznicem? naprawiać cieknący kran:P:P

cekaj czekaj wrona to robiłas pod prysznicem?:classic_cool: to ty gibka jestes :D:D

[zgłoś do usunięcia] Marta poranna hmm ...coś za mało les tu zagląda a szkoda ja dopiero w tym temacie raczkuje :classic_cool: krótko mówiąc dziewitza :P

4D, likendowo bede sie byczyc i to na dodatek sama ..:( Fałka? jak to sie zgubiłam:P??:Di komu ?:Oi gdzie ??:D

V soczysty to na końcu dopiero, a wśrodku moja mi powiedziała że jakoś straciła wenę i jak to się mówi "manufaktura":P

Wronka to musisz dorwać jakiegoś Kruka bo samemu to tak ni w p ni w oko;)

Marta a dobra w tym jestes?:classic_cool: moze jakie referencje podeślesz?:P