Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czekolada z mlekiem

Witam

Polecane posty

Gość Anja277
83 rocznik :)

Gość Anja277
a teraz idę zapalić, zw, jakby kto pytał :D

He he, to ja ciągle jedna z młodszych :D No, ale jest 13 w piątek Żadnej czekolady nie mam :( Smutne to A by się przydała, by w z zapałem i w pełni mocy umysłowych zasiąść do nauki :D

Gość Anja277
fajny, fajny, ale ja nadal się czuję jakbym miała 20 :D i czasami sie tak zachowuję :D

Gość Anja277
chyba Wilczycy chodziło o to ,że dziś jest pechowy dzien , bo nie ma w domu ani kawy ani mleka :D

Gość trixxxi........
O tak teraz i mnie wzięła ochota na coś słodkiego...czekolada...mniam-będę pamiętać jak pójdę na zakupy :)

Spoko, generalnie nikt nie wie o co mi chodzi jak już się odzywam :D Jak lo i gimnazja skończą lekcje (czyli 14,15) to będzie tu więcej młodszych, o to mi chodziło :) Bo ja to mam 19 :P Ale propozycja z pechem w sprawie braku czekolady też mi się podoba :D Piesek ekstra, ale ja będę mieć wilczaka czechosłowackiego ;) Idę chyba otworzyć szafkę ze słodyczami po to by ją zamknąć. Jak z lodówką już robię :D

Gość Anja277
jak chcecie to wam moge podeslac kilka czekolad, ja za słodkim nie przepadam ,a moj tescio nawiózł na tyle słodyczy ze az sie rz....chce :D

Siemaaaa. A ja czekolade mam! Teraz napaliłam się na miętową. Do picia. Kosmos. Ale jak mam wydac 9 zł na taka malutka paczke to żal dupsko ściska :P Za godzine do pracy lece ;/

Krwawa Wilczyca a no racja, dzieci się zlecą i będzie zamieszanie:D Ja kocham psy, ale najbardziej moje skarby - kundelki:) A teraz muszę uciekać. Mam wizytę u lekarza, później obiadek;) Zajrzę później:) Trzymajcie się, miło było poznać:D🌼

A ja znalazłam Hubbe Bubbe arbuzową. Średnio smaczna, ale SŁODKA :D I jakąś gorzką czekoladę, ale bez przesady, w takiej desperacji nie jestem.

Gość GHJK
spierdalaj w podskokach

Gość Anja277
hahahaq arbuzowa, srednio smaczna , ale slodka :D mnie jak kiedys naszło na slodkosci to zjadlam caly cukier z cukiernicy , ale to bylo tylko raz w zyciu

Gość Anja277
🖐️ młoda

Gość Anja277
ghjk gej huj -jebany k,utas sorki , ale wkurzaja mnie takie mędy

Je­bany ku­tas brzmi lepiej :D Emanująca, to schudniesz przynajmniej jak Ci żal dupsko ściska:P Ale miętowa średnio mnie pociąga;) Anja, ja kocham mleczko w puszce zagęszczone, na "święta" wciągnęłam jedną puszkę, ale teraz już to będzie przesada :D

Gość Anja277
wez nie p...l cała puszkę? hahahaha nie zemdlilo cię?

Gość Anja277
jak bylam mala to moglam wchłonąć całe mleko w proszku , oczywiscie na sucho :D teraz juz nie mam takich zachcianek :D

Ej, no w 2 dni puszkę wypiłam nie w jeden:classic_cool: To jest dziwne, bo mdli Cię lekko, ale nie możesz przestać :D A mleko w proszku też lubię...hmm, może mam nawet, i może mam kakao...ale jestem zbyt leniwa:D Ogólnie uwielbiam mleczne rzeczy, a jak są słodkie to już w ogóle :)

Gość Anja277
z tym "mdleniem " to coś czaję :D ja kiedys lubiłam słodycze, ale teraz zupełnie mnie odbiło.nie wiem czemu , możłiwe ,że mam za słodkie zycie :D

No całkiem możliwe z tym życiem:P Ja sobie rekompensuje gorycz;) Jak zacznę tyć to może znielubie już słodycze przeklęte :D Ale powinnam je ograniczyć, zdecydowanie

Gość Anja277
po co je likwidowac ? bedziesz miala po nich owsiki , czyli więcej kumpli :d żart , niesmaczny wiem , sorki