Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka312

chyba nie kocham mojego faceta

Polecane posty

Gość magdalenka312

darzyłam go kiedyś wielkim uczuciem, ale to wszystko wygasło teraz strasznie mnie nudzi nawet nie mam o czym z nim rozmawiać bo on taki cichy, najważniejsze jest dla niego oglądanie telewizji i spanie! czy taki związek ma jeszcze sens czy myślicie że kiedyś się zmieni?

Moze i by sie cos dalo zmienic ale musicie tego oboje chciec. Hmm moze lepiej od niego odejdz skoro nawet nie macie o czym ze soba gadac :O

Gość magdalenka312
rozmawiam z nim cały czas ale on nigdy nie widzi problemu uważa że jak go cos pytam a on mi jednym słowem lub zdaniem odpowie to to juz jest wielka rozmowa a sam nigdy nie rozpocznie żadnej rozmowy

Chyba bym z kims takim nie wytrzymala ... wiadomo moze czasem nie miec ochoty na rozmowy ale zeby wogole ? Ehh

Gość myszky
Wymyśl coś, powiedz, że wtedy a wtedy wychodzicie do kina, na spacer, na basen, cokolwiek... ktoś musi mieć jaja w związku ;)

Gość magdalenka312
tylko jestem z nim 3 lata i ciężko mi go zostawić bo wiem ze on mnie bardzo kocha i jak próbowałam juz zrywać to błagaał obiecywał a nawet płakał żebym dała mu jeszcze szanse eh nie wiem co robic

Gość Anja277
mam to samo tylko ,że odwrotnie , małz mnie ciągle zagaduje a ja nie mam mu nic do powiedzenia. bo np pyta , co tam dzisiaj w domu się działo? ja odpowiadam ,że tak jak codziennie i koniec rozmowy :D po prostu nie chce mi się z nim gadać.

Gość magdalenka312
juz mu tak mowiłam ale co z tego jak w kinie i tak nie rozmawiamy na spacerze to cos tam rozmawiamy ale to takie tematu typu jak mi minął dzień co w pracy a na jakiś inny temat to zawsze ja musze zaczynac a on odpowie jednym zdaniem i uwaza ze temat zakończony

Gość magdalenka312
anja ostatnio mam to samo przestało mi zależeć wpadłam chyba w depresję niechce mi sie z nim nawet zaczyanć rozmawiać bo wiem ze nie ma to sensu dlatego czesto wychodze z koleżankami i z nimi rozmawiam

Gość Anja277
ja tez wole z kumpela pogadac , zawsze jakis temat sie znajdzie a z małżem ? co z tego ,że chce rozmawiac jak nie ma sensownego tematu

Gość Anja277
kiedys jak sie zapytal jak minal mi dzien to zaczelam od rana....mały wstał bo mial mokra pieluche, potem kupaka taka sino-zielona, gdy sie najadla , wszystko na mnie mu sie odbilo i takie tam....na jakis czas skonczyl zadawac glupie pytania. podstawą do rozmow jest to , zebyscie robili cos razem , np. po kinie omawiacie film, po dyskotece-miła/badz nie miła zabawe, wycieczke rowerową itd.... inaczej o czym tu rozmawiac?

Gość myszky
Zazwyczaj ludzie są przemęczeni po pracy i nie mają ochoty gadać. Wystarczy czasem krótka wymiana zdań, obejrzenie jakiegoś filmy, i pójścia razem spać :)

Gość magdalenka312
wiele razy czytałam żeby rozmawiać z mężczyzną na tematy któe jego interesują ale ja nawet nie wiem co go interesuje bo nigdy mi nie powiedział a z obserwacji wynika że on lubi tylko jesc spac i ogladac telewizor nie ma zadnych zainteresowac hobby namasakra

Gość erer765
genialniee

Gość myszky
A zapytaj czy nie ma ochoty pójść na jakiś mecz, rajd, jakiś sport może by chciał uprawiać?

Gość myszky
Przecież facet musi się interesować albo sportem albo motoryzacją, piłką, no nie wiem... I to jest twój punkt zaczepienia. Fajnie jest porobić coś razem, ale fajnie też mieć czas dla siebie.

Gość magdalenka312
nie raz pytałam jak mu sie film podobał! usłyszałam fajny albo taki sobie i na tym koniec jak próbowałam wyciagnąc cos jeszcze to w odpowiedzi słyszałam no co amm ci mówic przeciesz ogladałaś! a jak mu mówie ze mi sie z nim nudzi bo nawet nie ammy o czym rozmawiac to twierdzi ze cały czas rozmawiamy

Gość Anja277
a rybki lubi? moze wspolne hobby np akwarium ?

Gość myszky
puściłam ostatnio mojego męża na pół niedzieli i latał z karabinem po lesie i strzelał farbą do kolegów. Poszli razem na paintball a później jak wrócił to do wieczora mi opowiadał jak było fajnie i że następnym razem muszę pójść z nimi.

Gość magdalenka312
w naszym miescie nie ma takich rozrywek jak rajdy a do meczy mamy biedne boisko na któym graja miejscowe drużyny ale on za sportem nie przepada woli poogladac film niz mecz

Gość myszky
To twoj facet to po prostu domatorus - małomówuś ;) Zawsze taki był?

Gość myszky
A lubi gry na Ps2, PS3 albo PC? Moze spróbuj go ugryźć od tej strony. Zagraj z nim w coś. W jakieś wyścigi czy coś. Wtedy musicie rozmawiać. ;)

Gość myszky
Niech cię nauczy grać. Wtedy będzie musiał się wykazać :)

Gość magdalenka312
no na takie cos też bym mogłą z nim isc bo sama to lubie ale nie mamy w miescie takich rarytasów osttnio chodzimy na siłownie ale co z tego jak on cwiczy swojej ja swoje a jak ide koło niego zeby pocwiczyc razem i pogadac to on juz biegnie na inna maszyne jak by pierwszy raz na siłowni był a jak juz cwiczymy obok siebie to rozmowa nadal wyglada tak samo wiec niestety ale znowu wole na siłownie isc z kolezanka

Gość magdalenka312
zanim zaczelismy ze soba byc to zawsze wychodził na piwo na rower cały dzien na dworze odkąd jesteśmy razem to najchętniej z domu by nie wychodził tylko telewizor na początku mi to nie przeszkadzało bo film był tylko przykrywka a robiliśmy coś innego;) ale to tez poszłow zapomnienie

Gość magdalenka312
a z grami no cóż grac razem to gralismy ale rozmowy przy tym nie było pojedyncze zdania typu "teraz cie rozwale lub wygrałem itp" hm moze powinnam udawac ze nie umie grac moze wtedy by mnie uczył i rozmawiał ale czy zwiazek na tym polega ze musze sie podkładac by móc o czym z chłopakiem rozmawiac

Gość myszky
o tym ci właśnie kochana piszę, facet uwielbia być w czymś lepszy :) Wtedy on czuje się taki ważny i odpowiedzialny i doceniany. Znajdź taką rzecz, w której on jest dobry, a ty zgrywaj blondynkę. Czasem warto.

Gość myszky
Tylko na dłuższą metę to męczące. Więc ja nie wiem co ci doradzić. Musicie się szybko wyrwać z monotonii.

Gość magdalenka312
ok dzięki myszky spróbuję ale czarno to widzę bo nawet jak zacznie mi tłumaczyć to na tłumaczeniu skończy jak bede chciała wyciagnąc cos jeszcze o grze itp to znowu dostane odpowiedz jednozdaniowa lub słowną i jeżeli bede chciałą jeszcze cos usłyszec to znowu bede musiała go ciagnac za jezyk i koło sie zamyka no ale cóz spróbować nie zaszkodzi