Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genowefa :)

organizacja ślubu 15tys. wystarczy??? :(

Polecane posty

Gość genowefa :)

Witam... Jestem zupełnie ciemna w tym temacie bo dopiero rozpoczynamy z narzeczonym całą bieganinę... Więc tak :) Od poniedziałku wybieramy się na katechezy przedmałżeńskie w Poznianiu-Dębiec. Ogólnie ślub planujemy na sierpień, góra wrzesień 2012r dlatego cały mój stres jest wytłumaczalny... :( mamy 15tys. nie chcemy więcej stracić a raczej mniej. przedstawię Wam wszystko i prosze o rady i wskazówki Sala w kostrzynie wlkp mój brat tam miał skromne wesele my planujemy około 43 osób tutaj jest o menu http://greys.domenyhosting.pl/greys/download/menu_weselne.pdf http://greys.domenyhosting.pl/greys/download/dodatkowe_ustalenia.pdf czy jest w ogóle szanska żeby zmieścić się w 15 tys??? jeszcze suknia i takie tam i co myślicie o menu?

Gość ludzik123
na mniej nie licz na pewno a moze Wam zabraknac... my mielismy w tym roku na prawie 40 osob i wydalismy 20 tys a nie szalelismy no i mieszkamy w mniejszym miescie

Gość Migotka12
jest szansa się zmieścic w tej kwocie. wesele z poprawinami ok 8200zł, do tego doliczyc ze z 30osób będzie nocowac to 1500zł, wódka-1000zł. no i zostaje 4300zł do wydania na reszte więc jezeli zrezygnujesz z drogiej sukni, kamerzysty, fotografa to idzie się zmieścic. życzę powodzenia:)

Gość poweselna
Zostaje 4300, według powyższych obliczeń. A trzeba uwzględnić zespół / DJa, obrączki, opłaty urzędowe i kościelne, fryzjera, buty, koszulę. Takie rzeczy jak bielizna, skarpetki, pasta do butów etc. to pozornie niewidoczne wydatki, ale zbiera się z tego kwota.

Gość Sońka

My organizowaliśmy ślub raczej skromny i bez wymysłów, ale bardzo pomogły nam wedding plannerki z Pracowni Artis. Wszystko wyszło idealnie i w budżecie!