Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kumkum123456789

filozofia

Polecane posty

Gość kumkum123456789

witajcie potrzebuje pomocy a mianowicie muszę napisać prace zaliczeniowa z filozofii czytałam ze parę ludzi na forum skończyło taki kierunek. pomoże ktoś?? muszę napisać o Arystotelesie Platonie i ogólnie o pierwszych filozofach. dokładne tematy podam pózniej. pomocy pozdrawiam

Gość potrawka z bakłażana
Chcesz, żeby ktoś za Ciebie napisał? Nie ma bata!

Gość kumkum123456789
może nie dokonca napisał tylko pomógł coś stworzyć =)

Gość kumkum123456789
Pierwsi filozofowie - przedstaw sylwetki pierwszych filozofów - odnieś do współczesności ich teorie. Sokrates - a filozofia dialogu - przejawy tej myśli i znaczenie. Platon - świat idei a współczesne ich odbicie w świecie Internetu. Arystoteles - systematyzacja nauk a wiedza współczesna - zasługi Arystotelesa dla nauki współczesnej.

Gość Pozniej mnie nie bedzie
Wszystkie trzy? :D

Gość kumkum123456789
no niestety wszystkie trzy... a problem jest taki ze mało co pisze w internecie...a zwalić wszystko z internetu to nie sztuka też. Przynajmniej podajcie tytuły jakichkolwiek książek. zwróciłam sie o pomoc do ludzi ktorzy mieli już jakąś styczność z tym przedmiotem a nie od razu od leni wyzywają....

Gość kumkum123456789
nawet nie trzy tylko cztery=)

ale beznadziejny temat zadali, dlaczego edukacja w Polsce tak wyglada? zamiast pozwolić wam na własne dywagacje i nowe filozofie zmuszają do pisania biografii?! :o

Gość mamusia_tesz
kobieto jakich biografii? pokieralo cię? nie rozumiesz tych tematów. Nie mają nic wspólnego z biografiami tych postaci.

Gość kumkum123456789
tematy sa niby proste ale nie dokońca... właśnie o to chodzi że trzeba sie orientowac w temacie. zeby moc cos napisac a ja jestem raczej typem przedmiotow scisłych a nie humanistycznych, a jednak poszłam na taki a nie inny kierunek i musze to napisac...=/