Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak sie dzieje . . .

dlaczego niskim facetom podobaja sie kobiety kazdego wzrostu, a kobiety

Polecane posty

Gość dlaczego tak sie dzieje . . .

chca wylacznie tych wysokich???????

Gość mi sie nie podobaja wysokie
babsztyle wiec tego z dupy wzieta :O

Gość bo kobiety sa falszywe
:O

Gość IMO13858
Bo faceci są wzrokowcami...eeee...coś tu nie pasuje. :classic_cool:

po pierwsze kobiety chcą wyższych od siebie, niekoniecznie obiektywnie wysokich :D po drugie faceci wcale nie chcieliby się wiązać z wyższą od siebie kobietą, przy której wyglądaliby jak synek czy młodszy brat :o :p

Gość IMO13858
NB to kurwa! No! Skoro formalności mamy już za sobą, to możemy się przywitać - cześć Stara. :classic_cool:

Gość żona twoj facet jest nizszy
od ciebie o 5 cm?? i nie bylo z tym problemow??

zaraz przyleci chałabała i powie Ci że jesteś nienormalna, chora psychicznie i jeszcze bóg wie jaka, bo normalna kobieta nie może chcieć niższego faceta :O

Gość wstyd z nizszym chodzic
.

Gość IMO13858
Bo nie może - bez obrazy Żona. :classic_cool:

cześć coś mi mówiło że się zjawisz na tym topie ;) :p

Gość IMO13858
NB "cześć coś mi mówiło że się zjawisz na tym topie" Zbieg okoliczności. :P

pogadałabym, ale wypaliłam się kafeteryjnie i nie mam nic więcej do powiedzenia na temat wzrostu :D zresztą i tak spadam miłego popołudnia ;)

Gość IMO13858
Krem...znaczy Lassie - wróć! :P Na razie Stara. :D

Wysoki facet to poczucie bezpieczeństwa. A co z Krasnalami? Ano, w razie WU można go ugnieść w kulkę i wykopać w stronę ewentualnego agresora. To da trochę czasu kobiecie na ucieczkę. Jeśli ktoś nie przepada za piłką nożną można nim zaserwować.

Gość mydestinationnnnn
ja mam 160 cm, co prawda byłam przez 3 lata z chłopakiem co miał 194 cm ale teraz jesem z kimś co ma 174 cm i zupełnie nie zwracam na to uwagi. Liczy się osobowośc a nie wzrost ;)

Gość IMO13859
Bielyje Rozy "Wysoki facet to poczucie bezpieczeństwa." A wysoka "kobieta"? :classic_cool:

Gość IMO13859
Bielyje Rozy "To więcej ciała do kochania." Fakt - ciała TAM mają takie sporo. :P

Gość IMO13859
żona-swojego-męża "moj maz jest ciut nizszy - a czuje sie przy nim bardzo bezpiecznie wiec kolejny powielany banał bezsensu" Nie znasz się na życiu! W towarzystwie Karakana ryzyko napaści i bezkarnego gwałtu jest TRZYKROTNIE większe, niż gdyby MEN był wysoki. Każdy centymetr wzrostu powyżej przeciętnej daje +5 do 'walenia w ryj dresa'. :classic_cool:

IMO13859, no dobrze już się nie kłóćmy, chciałabym Ci pomóc. Wymyśliłam dla Ciebie coś takiego: może wyjdziesz na ulicę na szczudłach i z plakietką na czole 'która mnie zechce?' (to tak a propos poprzedniego topiku). Dobre, nie? :D

Gość IMO13859
Bielyje Rozy "...może wyjdziesz na ulicę na szczudłach i z plakietką na czole 'która mnie zechce?' " A po co do szczudeł plakietka? Szczudła zapewnią złudzenie bycia Prawdziwym Mężczyzną. Samo to wystarczy, aby samicom przypomniało się wspaniałe dzieciństwo, a przede wszystkim ssanie cycka - szczególnie jak ten 'cycek' - dzięki szczudłom - będzie na strategicznej wysokości. :classic_cool:

Gość IMO13859
Bielyje Rozy "IMO13859, w Twojej sytuacji szczudła 'wyciągną' Cię jedynie do średniej krajowej, także tego..." Teoretyzowałem - szczególnie, że Ty ZAWSZE zmuszona będziesz klękać...teoretycznie, bo na razie (miejmy NADZIEJĘ!) klękasz wsypując jedzenie do miski swego Kota. :classic_cool:

Gość super super
mam 164cm i mój partner tez tyle i też czuje sie przy nim bardzo bezpieczna! gdyby jakiś typek na mnie napadł już by raczej nie żył po sekundzie. Mój mimo, ze mały to zwinny jest, obrotny , skoczny i wyćwiczony w szkoleniach :-D a i nie z takimi bandziorami już walczył :-D

"teoretycznie, bo na razie (miejmy NADZIEJĘ!) klękasz wsypując jedzenie do miski swego Kota." I w Kościele... :)