Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak sie dzieje . . .

dlaczego niskim facetom podobaja sie kobiety kazdego wzrostu, a kobiety

Polecane posty

Gość IMO13859
Bielyje Rozy "I w Kościele..." Ponoć Luzer jest wysoki. :P

"Mój mimo, ze mały to zwinny jest, obrotny , skoczny i wyćwiczony w szkoleniach" IMO, lepiej napisz czy Ty też jesteś taki zwinny jak opisywany wyżej Pan. :D

Gość IMO13859
Bielyje Rozy "IMO, lepiej napisz czy Ty też jesteś taki zwinny jak opisywany wyżej Pan." Bo krótsze członki, to większy refleks/koordynacja. :P

Gość IMO13859
żona-swojego-męża "a nawet jak ktos nas napadnie - to moja maz jest silnym facetem spokojnie" Ale jest niski, czyli poradzi sobie z jednym - góra trzema. A taki facet około 185cm wzrostu, to załatwi minimum PIĘCIU! A jak przekroczy metr dziewięćdziesiąt (Przywilej tylko dla Patriotów), to swobodnie obija całe gromady dresów, lub minimum DWÓCH wyćwiczonych, uzbrojonych ochroniarzy! :classic_cool:

Gość IMO13859
Wręcz przeciwnie. Każdy dodatkowy centymetr powyżej sześciu stóp wzrostu zapewnia skok męskości/siły o 10,18%. :classic_cool:

Gość Pedro Rizzo
nie wiem, na ile to prawda, ale podobno w KSK i Gromie większosc kolesi ma coś koło 175-180 ghurkowie też kurduple:P

Gość bo bo wysoki wydaje sie
silnym samcem biologia chlopcze

Gość IMO13859
Jeśli o mnie chodzi, to możesz całe życie nosić klapki na oczach. Co i tak nie zmieni NAUKOWO potwierdzonych faktów. Być może, jak któregoś dnia Twój mężczyzna sprowokuje agresorów swym niedoborem wzrostu, po czym nie zdoła ich odeprzeć (również poprzez niedobór wzrostu), to otworzysz oczy. :P

Gość IMO13859
Pedro Rizzo "nie wiem, na ile to prawda, ale podobno w KSK i Gromie większosc kolesi ma coś koło 175-180" To już inny temat. Knyple po prostu muszą zawsze udowadniać swą 'męskość', dlatego świetnie nadają się na samobójcze misje. :P "ghurkowie też kurduple" Ale oni myślą i wiedzą, że nie mają szans z wyższymi, dlatego nauczyli się świetnie posługiwać nożami. Nożami, które ZAWSZE przy sobie noszą na wypadek ataku wysokiego mężczyzny. :classic_cool:

Gość Pedro Rizzo
ja tam bym oddał wzrost za umiejętności stójkowe Igora czy grappling takiego Monsona czy Ricksona. ale ja dziwny jestem

Gość IMO13859
Pedro Rizzo "ja tam bym oddał wzrost za umiejętności stójkowe Igora czy grappling takiego Monsona czy Ricksona. ale ja dziwny jestem" Po pierwsze - walka ustawiana na niekorzyść wysokiego. Po drugie - zasady walki ograniczają wysokiego. Po trzecie - ilość czystych ciosów jakie otrzymał wysłałyby przeciętnego Krasnala na księżyc, a ten dalej atakował. :classic_cool:

Gość IMO13859
162cm i przegralem zycie:O🖐️

Gość justyna xxxd
imo a ile masz lat?