Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dukanamieszkana

polowiczna dieta dukan z normalnym obiadem

Polecane posty

Gość dukanamieszkana

hej, czy czysto bialkowe sniadanie i kolacje (z otrebami) i piciem 2l wody dziennie maja sens jesli jem normalny(dietetyczny) obiad? czy schudne?

Gość dukanamieszkana
helppppppp

Gość uuupppppuuppp
tez jestem ciekawa co uwazacie?

Gość pikaczuu
jak nie będziesz się obżerać to schudniesz, tylko na obiad nie jedz węglowodanów tylko np mięso i warzywa

Gość dukanamieszkana
zrobilam test i powinnam miec 3 dni uderzeniowki ale szczerze wolalabym nie rezygnowac z warzyw na obiad jestem po 1szym dniu mieszanej i spadlo 0,5kg zjadlam: mleko 0,5 z otrebami kotlet z warzywami i 3lyzkami tluszczu plus salatka owocowa bez bananow pol twarogu 0% filet grillowany jogurt nat z lyzka soku malinowego 2 jogurty 0%cytrynowe

Gość dukanamieszkana
po drugim dniu grzesznej dukanki: -2jajka+2 parowki -mleko z otrebami -piers grilowana z kapusta kiszona i pomidorem w jog nat 0% -2 kostki czekolady grrrr (goście) -pol twarogu 0% parowka -2 rurki z kakao grrr (goście) - 2 cole light (kręgle) rezultat -0,6. podsumowanie: 2 dni połowicznej -1,1kg czas na dzień trzeci wlasnie czy cola light jest OK na dukanie?

Gość lngblfdhblmfgnnmflnmjh
po pierwsze, mleko to głównie węgle. Jogurt również Twoje śniadania i kolacje nie są "dukanowskie" Wogóle niewiele mają wspólnego z Dukanem.

Gość dukanamieszkana
a odkąd to jogurt nie jest dukanowski? nie wspominając o mleku? oczywiście wszystko 0% lub 0,5%

Gość dukanamieszkana
dzisiaj bez spektakularnych rezultatow zaczynam moja II faze (zmodyfikowana) rano -0,3 lacznie utrata wagi na 3 dniach I zmodyfikowanej fazy -1,4 kg ale tez trzeba przyznac ze nie mialam duzo wody bo juz wczesniej uwazalam na sol i wieczorne zarcie wczoraj zjadlam: - pol twarogu 0% i 2 jajka na patelni -piers plus kapusta kiszona -2 jogurty 0%+1 owocowy -1 jogurt nat z lyzka dzemu -mleko z otrebami owsianymi -serek wiejski 3% oczywisce ze 3 litry plynow wypite woda+herbata pu ehr

Gość lngblfdhblmfgnnmflnmjh
poczytaj skład mleka i jogurtów. Głównie węgle, nie białko. Owszem, od czasu do czasu można, ale podstawą diety Dukana jest chude mięso!

Gość dukanamieszkana
jestem dukanowym grzesznikiem wczoraj: jogurt z otrebami 2 kawalki pizzy (niestety) + surowka z marchwi jablko piers z kurczaka z pieczarkami (grill) 2 jogurt nat (jeden z lyzka dzemu) 2l wody plus 3 puehrki na wadze -0,3 (58,3kg) dzis kolejny dzien ...

Gość fffffffffff27
ta twoja dieta z normalnym obiadem to nic innego jak South Beach:P na south beach tez trzeba jesc duzo bialka, ale mozna jesc warzywa, mi waga spadala szybciej niz po dukanie,

Gość dukanamieszkana
aaa to nie wiedzialam zaraz poszukam info;)

Gość dukanamieszkana
czy zawsze tak jest na diecie ze sie zapomina obiadu z domu grrr znowu zzarlam 3 kawalki pizzy nosz kkkkk sniadanie jogurt z otrebami obiad 3 kawalki pizzy krwwwwwwwwwwwwwwwwa omlet 2 jajka z mlekiem i kawalki tunczyka jogurt z mango ciekawe czy jutro mnie waga ukaze :S widze ze zanosi sie na monolog:)

Poazwolę sobie napisać coś w temacie;) Jeśli masz nadwagę,to stosując prawdziwego dukana +normalny obiad z pewnoscią schuniesz.Ty kombinujesz jeszcze ze słodyczami itd....JeŚli takie jedzenie Ci odpowiada i w ogólnym rozrachunku będziesz chudła,to myślę,że nie ma co się zastanawiać czy to jest taka czy inna dieta...ważne żeby była skuteczna:D Trzymam kciuki i pozdrawiam🖐️

Gość dukanamieszkana
hej bajbajka wreszcie ludzki glos:) i mily na dodatek a to rzadkosc;) dzieki za wsparcie, postaram sie trzymac dyscypliny ale to moja 2ga dieta w zyciu wiec kiepsko mi idzie (pierwsza przed slubem MZ+stres -8kg ;) teraz mam prace siedzaca i musze zrzucic z 5 kilo i tak kombinuje jakby tu polaczyc diety zeby uniknac skutkow pejoratywnych :) a najgorsze ze jak to w pracy - czlowiek zapomni papu i zostanie mu pizza albo umrzec z glodu ... dzis na wadze +0,2 kara za pizze wiec zaciskam pasa

Hej!A czy jak zapomnisz wziąć ten obiad do pracy,to nie masz możliwości wyjść na chwilę i kupić coś "lżejszego" zamiast zamawiać pizzę?Może dałoby radę:) Narka🖐️

Gość dukanamieszkana
pracuje w lesie:) pizza albo glodowka:) musze sie pilnowac zeby nie zostawiac obiadu na blacie w kuchni o 7 rano :(

Gość ertfghjkl;'
uuuuuuuuuuuuuuupppppppppppp