Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wyszzzzzllo

moj niby to wolny zwiazek- doradzcie

Polecane posty

Gość nie wyszzzzzllo

Jakis czas temu podczas rozmowy z kumplem, ktorego lubilam postanowilismy wejsc w wolny zwiazek, czyli bedzie nas laczyl sex jak mamy ochote to sie spotykamy i to robimy. Po tym postanowieniu spotkalismy sie 4 razy po tym czasie on sie nie odzywa, nawet nie pyta czy wszystko dobrze u mnie a o spotykaniu nie wspomne. jak myslicie czemu mnie zignorowal?

Gość fdsfds
moze sobie znalazł dziewczyne i nie chce jej zdradzać ? Wolny zwiazek jest dobry jesli nie masz stałego partnera .

Gość nie wyszzzzzllo
on ni ema dziewczyny. wiec nie wiem, moze mu w lozku nie odpowiadam, ale gdyby tak bylo to bysmy sie tyle razy nie spotkali.

Gość nie wyszzzzzllo

Gość Doradczyni
A może po prostu nie chce Cię ranić? Może byłaś dobrą kumpelą, a Wasze relacje po spotkaniach i stosunkach nieco się zmieniły... Powinnaś z nim o tym porozmawiać, czy dalej chcecie w tym tkwić, czy powrócić do wcześniejszych relacji. Rzecz w tym, że po tym co się wydarzyło już nie będzie tak samo jak dawniej. Sex to poważna rzecz, w jakimś sensie łącząca ludzi i trudno będzie Wam o tym zapomnieć i żyć tylko w przyjaźni. Co gorsza mógł się do Ciebie zrazić po tym wszystkim... Radzę z nim pogadać :)

Dlatego, że wie, że 90% kobiet nie ogarnia czegoś takiego jak "wolny związek" i zwykle, nawet wbrew swym zamiarom angażuje się bardziej niżby chciała. Facet wpada na seks, a kobieta myśli o kinie, pubie, potem chcę go wyciągać na zakupy, zaczyna planować imprezę urodzinowa a na koniec są łzy i pretensje, że ja traktuje jak dziewczynę do bzykania. Mądry facet. Wycofał się zanim zaczęło się piekielko :D

Gość faceto...
No chyba jednak w łóżku było coś nie tak. A jak wasz sex wyglądał? Mam na myśli różnorodność?

Gość nie wyszzzzzllo
byla roznorodnosc z reszta nawet wg mni enie zaczelo bys nudno po 4 spotkaniach. pogadac z nim nie ma jak nawet by prawdy nie powiedzial pewnie.

Gość nie wyszzzzzllo
a wy byscie powiedzieli partnerce ze jest slaba w lozku?

Gość Doradczyni
Wcale nie musi takich rzeczy i gadać i tak to załatwiać. Może po prostu dać inaczej do zrozumienia, że już dalej nie chce i woli by było jak dawniej :) Widocznie nie odzywając się stchórzył i nie jest wart takiego związku, bo prawdziwy facet załatwił, czy zakończyłby to rozmową z partnerką.

Gość nie wyszzzzzllo
ja chcialam sie spotkac ale on nagle wielce zajety, tylko szkoda ze wprost nie powie.

Gość Doradczyni
To jedynym wyjściem jest wybrać się do niego albo napisać smsem, że jeśli chce to zakończyć niech mówi wprost, po co kogoś pogłebiać w myślenie, a co gorsza ranić takim zachowaniem.

Gość nie wyszzzzzllo
ale on nie powie wprost znajac go powe, co ty chcesz przeciez teraz mam tyllle na glowie itp

Gość Doradczyni
Jeśli tak powie, to własnie to jest ten "WOLNY ZWIĄZEK" i nie powinnaś się angażować i martwić. Będzie chciał to przyjdzie i właśnie na tym taki związek polega...

Gość nie wyszzzzzllo
ale chodzi o to ze jak ja chce to on nie chce sie spotkac. a jak on chce to od razu w tej chwili by chcial. na tym to polega?

Gość Doradczyni
Dla niego wolny związek to jest chęć na sex i nic poza tym. Kiedy ma na to ochotę to pisze a kiedy nie to są wymówki, proste.

Gość nie wyszzzzzllo
mysle ze juz sie nie spotkamy wcale, ostatni raz widzielismy sie 3 tygodnie temu. od tego czasu cisza pewnie znalazl "lepsza" albo lubi zmieniac.

Gość nie wyszzzzzllo
gdyby za jakis czas napisal, ze chce sie spotkac powinnam go zbyc tak jak on mnie.

Gość asdadsvv bvb
właśnie. Dla Ciebie to juz zaczyna byc normalny związek bo go zaczynasz sprawdzać, dlaczego nie chce, rozmyslasz i tak dalej.

Gość nie wyszzzzzllo
nie normalny ale wczesniej rozmawialismy to on mowil ze bedziemy sie czesto spotykac i ze czas sie znajdzie a teraz cisza, chce wiedziec dlaczego.

Gość Doradczyni
No dokładnie, wtedy powiedz, że skoro teraz sobie o Tobie przypomniał niech pomyśli jak Ty się czujesz... bo takim zachowaniem traktuje Cię jak dzi*kę :/ Może nie jesteś jedyna, a nic nie możesz z tym zrobić, bo to wolny związek... Olej gościa i nie daj się poniżać! Wolny związek to nie tylko sex bez zobowiązań ale utrzymywanie znajomości, niestety on tego nie robi... Powodzenia.

Gość nie wyszzzzzllo
Nocny Motylu i Doradczyni ja rozumiem wolny zwiazek jako spotykanie sie na sex jak 2 strony maja ochote. no i utrzymywanie kontaktu w miedzyczasie chocby na zasadzie co slychac.

Gość nie wyszzzzzllo
po prostu wkrecilam sie, wyidealizowalam go tez.

Gość ciemno
znam to z doświadczenia, sex tylko wtedy kiedy on mial na to ochote, szybko jednak sie poznalam i splawilam przy najblizszej okazji, Tobie tez tak radze :) jesli juz byc w takim ukladzie to tylko wtedy jesli obydwie strony sa zadowolone i szanuja siebie nawzajem:)

Gość noocnaa
"Nocny Motylu i Doradczyni ja rozumiem wolny zwiazek jako spotykanie sie na sex jak 2 strony maja ochote. no i utrzymywanie kontaktu w miedzyczasie chocby na zasadzie co slychac." TY tak to rozumiesz. A on jak? tak samo? Czy nie ustaliliście?

Gość nie wyszzzzzllo
ciemnoo - a dlugo sie spotykaliscie? on nie chcial wtedy gdy ty chcialas? po jakim czasie mu podziekowalas? jak czesto sie odzywal? nocnaa- wczesniej mowilismy ze bedziemy sie spotykac wieczorami albo w weekendy, bedziemy poza tym robic inne rzeczy jak kino czy jakies wyjscie.