Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mineralny

Dziewczyna chciała

Polecane posty

Moja dziewczyna na nk się wymieniła numerami kom , z jakimś kolesiem , który napisał do niej czy się poznają. Dziwne to , sama mu swój numer wysłała , zapomniała usunąc tą rozmowe i jak była u mnie na komputerze weszła na nk i przypadkowo ja ją zobaczyłem. Była z siostrą wtedy u mnie i powiedziałem , że zastanowię się nad naszym związkiem . Po wyjściu dzwoniła do mnie oczywiście z płaczem co teraz itp. Co o tym myśleć ? proszę o wypowiadanie się z kulturą .Mówiła , że tak tylko i nic z tego nie było , że dla jaj itp ale ja w to nie wierzę.

Temat miał brzmieć dziewczyna chciała poznać innego , ale teraz chyba nie idzie o już poprawić

Kurde, stary, ona musi się świetnie ruch....ups, no tak z kulturą, musi być świetną dziewczyną skoro drugi raz zadajesz to pytanie skoro dla każdego normalnego odpowiedź jest oczywista🖐️

Gość A może spytaj
Dziewczyna mówi prawdę! To było dla JAJ!!! (i parówy ;))

ale mnie to właśnie dziwi z drugiej strony bo w tym związku niczego nie brakowało.

chyba jednak jej czegos brakowalo, bez sensu nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem takiego szukania czegoś innego (nie wiem wrażen, adoracji) będąc w związku

juz wiem co zrobie , poczekam na odpowieni moment na zerwanie , jeszcze nie teraz i zerwe , nie kocham tej dziewczyny i juz chyba nie pokocham, pewnie zrobila to by kogos poznac itp a jak sie zczaila ,ze moze cos stracic to byl placz itp. sprowadzila sie do mojego miasta by byc ze mna wiec nie chce jej tak zycia od razu przekreslac , ale skoro zrobila cos takiego to moze byc zdolna do zdrady .

no i jestem z nia do dzisiaj a teraz nowe fakty ;) ona dawala swoj numer 3 razy !! na innym profilu spolecznosciowym i na zywca na zabawie rodzinnej. swirowala z kolesiem, dobrze,ze dzis okres dostala chociaz mialem na nia chetke ale teraz jej juz chyba nie rusze. Na kafeterii zobaczylem jeszcze taki temat : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5302995&start=0 .Podobny do tego co moja dziewczyna wyprawiała. co wy macie dziewczyny w głowach ?

Dziwna ta Twoja dziewczyna. W każdym razie nie wygląda to na miłość życia. Taki charakter dziewczyny, nie wiń siebie.

Gość KleOpatra90
widać Ciebie tez traktuje dla jaj skoro rozdaje innym nr widocznie Ty jej nie wystarczasz, przecież musiała na coś liczyc z jego str jak by Cię traktowała poważnie to by ją takie rzeczy nie cieszyły. Nie trać na nia czasu szukaj takiej której będziesz wystarczał tylko i wyłacznie Ty

Może właśnie na coś liczyła dając te numery. właśnie tylko na co ? Jestem z nią nadal bo to 2 lata i mamy już swoje przyzwyczajenia,poza tym nie nudzimy się sobą i to chyba jest głowny powód.Czy dziewczyna jak jest adorowana traci głowę? Ja bedąc z nia w związku byłęm w barze ze znajomymi , moja panna była w pracy, znajoma dziewczyna , która ma chłopaka po 2ch piwach kleiła się niemiłosiernie do mnie i ja się pytam co te dziewczyny mają w głowach ? Oczywiście uspokoiłem ją i powiedziałem,że ma chłopaka a ja dziewczyne ale samo zachowanie wzbydza negatywne emocje.

Gość anois262
najbardziej dziwi mnie to że ktoś jeszcze ma nk.

Gość Zsazsa
Musi sie rozglądać i szykować do odejścia bo niestety ale z Tobą nie wie o co biega .... Ani pierscionka , ani oswiadczyn takie chööy wie co Weź sie ogarnij , albo ja kochasz i chcesz byc razem , albo jest C***otrzebna jako służąca , kucharka i rooochadło:(