Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eastbear11

Dziewczyny! Pomóżcie!!!!

Polecane posty

Gość eastbear11

Jestem facetem z nadmiarem kilogramów. Potrzeba mi motywacji, aby zrzucić nadmiar sadła. Chodzi o brzuch i nie tylko. Może mnie słownie zachęcicie do ruchu? Liczę na waszą pomoc!

Gość eastbear11
Nie chcecie mi pomóc?

Gość eastbear11
Może któraś z was ćwiczy?

Gość ida29
Witaj. A ile masz wzrostu i ile wazysz? Sam musisz sie do tego zmotywowac bo nik inny tego ze Ciebie nie zrobi. Przedewszystkim ogranicz jedzenie. Lepiej zjesc 5 lub 6 malych posilkow w ciagu dnia niz 3 duze. Zacznij ograniczac slodycze, napoje gazowane,soki i inne uzywki jesli takie masz. Zacznij jesc wiecej gotowanych rzeczy niz smarzonych naprawde sa o wiele smaczniejsze i zdrowsze, wiem co mowie bo tak jem, a przedrewszystkim zacznij sie ruszac to podstawa. mozesz zaczac od dluzszych spacerow jesli na poczatek bedzie ci ciezko a pozniej zaczac lekki truch. Najleiej jak zapiszesz sie na jakies cw w grupie w tedy jest lepiej. i polecam basen nie obciaza stawow a i cialo zaczyna byc bardziej jedrne

Gość eastbear11
180 cm wzrostu i 95-96 kilo wagi.

Gość ida29
a jak waga zacznie choc troche Ci spadac od razu nabierzesz wiekszej motywacji.Pomysl sobie jaki bedziesz jak schudniesz, ze bedziesz sie czul lzejszy, nie bedziesz sie tak meczyl itp. a przedewszytkim dziewczyny zaczna sie za toba ogladac. powodzenia :)

Zero węglowodanów (także z chleba, ryżu i kaszy), pić dużo wody (3L dziennie) i jeść produkty bogate w białko - twaróg, kurczak, ryby, chude wędliny. Schudniesz 7-8kg/mc nic nie robiąc.

Gość reszta dla ciebie
grubasie, weź się za siebie i przestań biadolić, czego oczekujesz, nikt nie ruszy tyłka za ciebie

Gość eastbear11
Możecie mi nawciskać, może się szybciej do tego zabiorę!

Zgadzam się z Idą, kiedy zobaczysz, ze spadł ci chociaz kilogram, odrazu nabierzerz motywacji, ze nie robisz tego na marne, ze to się opłaca, pozdrawiam, powodzenia.

Gość eastbear11
czy regularny onanizm pomoże mi w szybszym schudnięciu?

Gość Kiniazx
kup karnet na siłownie może będzie ci szkoda kasy żeby po wykupieniu nie chodzić na zajęcia?

Gość ida29
mozna jesc normalnie chceb i inne rzeczy ale w mniejszych ilosciac a zamiast smarzyc to gotowac, nie trzeba stosowac diety aby schudnac a jak nie bedziesz uprwial sportu to waga nie ruszy

Gość ida29
ale teraz to dales pytanie

Gość ida29
podszywie jestes zalosny

Gość ida29
ciesze sie ze moge pomoc :)

Gość ida29
zapomnialam o tym napisac zeby juz po 18 nic nie jesc i pic duzo wody mineralnej niegazowanej, a efety przyjda szybko, naprawde warto

Gość ida29
dla mnie nie ma to zbyt duzego znaczenia bo jak by byl ze mna i tak by stracil na wadze choc troche :) a jesli okazalby sie fajnym chlopakiem to i brzuszek mi by nie przeszkadzal bo kochanego ciala nigdy za wiele. Ale lepiej troche zrzucic rowniez z ewzgledow zdrowotnych ale i jak myslisz o tym to i dla wlasnego lepszego samopoczucia

Gość ida29
a przy tym jest swietna zabawa razem

myślisz, że przy tym mięśnie brzucha się wzmacniają? bo ja na razie myślę o zwykłych brzuszkach, niestety:)

Gość ida29
przy czym? bo chyba sie zle zrozumielismy piszac o zaletach wspolnego ruchu mialam na mysli na pojscie razem na basen, jade na rowerze czy wspolny wypad na silownie itp. ok ide jesc kolacje

Gość ida29
oj nie nie ryzygnuj z kolacji bo za godzine lub dwie zjesz ja i tak wiec