tarantula7602 0 Napisano Styczeń 28, 2013 Hurra Malinka...WITAJ:) Postaram się jeść płatki owsiane zamiast kaszki,może masz jakieś sprawdzone przepisy na taki posiłek. Ostatnio nie pisałam bo choroba tak mnie zwaliła z nóg,że już dawno tak się źle nie czułam:( Malinka a u Ciebie widzę,że wszystko ku spadkowi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Styczeń 29, 2013 Hej tylko płatki owsiane muszą być górskie lub zwykłe bo nie mogą być błyskawiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Styczeń 31, 2013 Witajcie:) Malinka nie wiesz co się dzieje z nasza Werką? Ostatnio,tzn.w sobotę się ważyłam i mój licznik jak zaklęty 61kg. Myślę sobie trudno walczymy dalej...wiem,że gdybym stosowała się do zasad to napewno bym schudła,ale niestety jestem strasznym łakomczuchem... Malinka a u Ciebie jak tam z wagą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Styczeń 31, 2013 Jaka jestem zła że waga nie chce mi spadać znów mi pokazuje 103,7kg jak bym chciała zobaczyć te 99kg oj od poniedziałku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Luty 1, 2013 Dziś mi waga pokazała 103,5kg oby już waga pokazywała 1002,9kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfghjkmljhg Napisano Luty 1, 2013 MÓJ SPOSÓB NA MAŁY APETYT ! Polecam Yerba Mate, która pomogła mi zapanować nad apetytem i wreszcie jem tyle, ile potrzebuje mój organizm, a nie tyle, ile łakną moje zachcianki :) Yerba : -hamuje apetyt, -daje uczucie sytości w żołądku, -przyspiesza przemianę materii -oczyszcza z toksyn -ma mnóstwo witamin (włosy, cera, skóra i paznokcie bedą wdzięczne za taki zestaw;) -pobudza lepiej niż kawa (idealna do nauki!) -i wiele wiele innych ...(możecie o tym poczytać na blogu-link niżej) Pijąc Yerbę łatwiej wytrzymamy na diecie- ba, nawet nie zauważymy, że na niej jesteśmy, bo zwyczajnie nie będziemy głodni ;) do tego pobudza lepiej niż kawa, więc jest świetna do nauki ;) Energia, odchudzanie, koncentracja, mnóstwo witamin, magnez, żelazo, potas... Polecam ;) Z autopsji mogę potwierdzić, że faktycznie nie chce się jeść. Schudłam mimo woli, bo pijąc Yerbę, mój żołądek nie domaga się jedzenia zbyt często ;) A kawa już dawno poszła w odstawkę ;) Więcej info o Yerbie przeczytacie na tym blogu ( ma tyle właściwości, że nie dałabym rady tu wszystkiego napisać ;) ) :http://yerbomaniaczka.blog.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach