Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka_tematu

wino-prezent dla chlopaka

Polecane posty

Gość autorka_tematu

moj mezczyzna ma wkrotce urodziny, a ja tradycyjnie mam problem z doborem prezentu. przyszlo m na mysl zeby kupic dobre wino-np martini. wiem na pewno ze sama upieke mu torta, i mialam pomysl by zrobic kolaz z naszych zdjec i ladnie je oprawic w taka duza karte. co o tym myslicie? moj mezczyzna szczerze mowiac na codzien w winach nie lubuje sie, jednak jak trafi sie dosc dobre i okazja to wypije. czesciej jednak saczy piwko niz wino.myslicie ze wino w takim przypadku moze byc?

Gość autorka_tematu
dzieki za odpowiedzi. dziewczyny a macie moze pomysl co kupic ewentualnie cos innego zamiast wina? moj facet jesm miłośnikiem motoryzacji i mysle ze cos z tej dziedziny by go ucieszylo...

Martini to takie babskie raczej, może raczej jakiś męski trunek, np. Jack Daniels. Myślisz, że powiesi sobie kolaż ze zdjęć?

Gość autorka_tematu
moze faktycznie niezbyt trafne pomysly... wlasnorecznie robie kwiatki np roze z bibulki na druciku, ale to chyba tez nie za dobry pomysl dla doroslego mezczyzny...

Gość bmbmbnmbm
ja bym nie kupowala alkoholu - po co chlopa rozpijać...

bardzo dobre wino to przykłądowo Toscanini Reserva Tannat i kupisz je do 40 zł . Ja je zazwyczaj kupuję w Domie Wina, ale myslę, że znajdziesz je w innych winiarniach. To wino smakuje np. mojemu mężowi, co jest prawdziwym ewenementem.

Gość Tralalala ;)
Wino to bardzo dobry prezent dla chłopaka . Mój chłopak ma dziś urodziny . Kupię Mu jakieś lepsze winko i spędzę z Nim miły wieczór przy świecach itp. .. ;)

Gość Galowy
Może spróbuj poszukać wina na portalu www.winoitalia.com.pl . Ja zamawiałem od nich raz, bo szukałem prezentu i jestem zadowolony. Wino kupiłem za niecałe dwie stówki, pochodziło z winnicy z okolic Trydentu. Ponoć było smaczne, ale sam nie miałem okazji skosztować ;-)

Gość gość
Jakiś cymbał robi sobie darmową reklamę :)

Gość gość
W biedrze kupisz doskonale Chilijskie Casillero del diablo merlot za 32 zł .To samo w innych sklepach 54 zł

Gość Adam Poniatowski
No winko całkiem spoko. Ale moze whiskey? Chyba troche lepiej trafi w jego guist... Jak juz takie bardziej eleganckie do w necie jest sklep Dekanter. Tam masz łiski z zagranicy