Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plama na ścianie

odbiłam sama sobie faceta

Polecane posty

Gość plama na ścianie

założyłam konto na portalu randkowym bo wyczaiłam tam mojego faceta zaczełam zagadywać jako Kasia i on się zabujał i chce się spotkać z osobą którą wymyśliłam a mnie w realu zostawił jako wymyślona osoba przestałam do niego pisać a ten skomla o miłość do tej Kasi :( to źle świadczy i o nim i o mnie co robić?

Gość to ty łysolu?
powiedziec mu prawde i odejsc - mysle, ze jego swiat wywróci sie do góry nogami 🖐️

Gość cykli
w tej bajce będą smoki i rycerze oraz piekne ksiezniczki :P

Gość plama na ścianie
pytam serio czy powiedziec ze to ja? czy olać sprawe i niech kwiczy za tą Kaśka i ubolewa bo w zasadzie to i jak ja ja nawet nie wiem ze on sie nie polapal ze to ja

Gość plama na ścianie
no nie ja z nim nie bede bo niewierny dlatego chcialam go sprawdzic na tym portalu i potwierdziłam co chciałam ale utarłabym mu z chęcią nosa, chyba jako ta kaśka nawciskam mu chuji

Gość plama na ścianie
o dobry pomysł! ale miał by minę :D nie wpadłam na to

Gość Może się mylę ale
Rozejrzyj się, wszystkich ich jeszcze możesz zdemaskować

Gość plama na ścianie
ale tak z waszego punktu widzenia, co było by najlepsze olać i sobie żyć dalej zjebać jak psa przyznać się czy spotkać

Gość cykli
Dratewka zostal rycerzem i ozenil sie z piekna ksiezniczkom Kasia ;)

Gość marlenka18
A ja bym powiedziała i odeszła. By się chłopak zdziwił i załamał, że zostawił Ciebie dla Ciebie!

Gość Miałam taką samą sytuację....
Powiedzieć mu ,że To byłaś Ty i wtedy olać. Kopara mu opadnie i poczuje sie jak palant wiedząc ,że zostawił Ciebie dla osoby która nie istnieje. Albo Ciebie dla Ciebie?! Po czasie będzie żałował

Gość plama na ścianie
marlenka, fajnie to ujełaś najlepsze jest to ze ja z niczym nie wymyślam pisze co czuje i mysle jako ja i wiem ze mu to wszystko pasi, że on się nie połapał jeszcze no ale widać ze mnie nie znał wcale i nie probował poznać

Gość cykli
fiku.... jestes okrutna a to rycerz a nie giermek :P

Gość plama na ścianie
miałam taką samą sytuację - powiedziałas to prosto w oczy czy przez kompa sie przedstawilas? bo ja nie mam jak się z nim juz zobaczyc ........ i teraz nie wiem doradz nakręcić go bardziej na mnie zeby jeszcze bardziej mnie poznał i przedstawić się czy juz teraz to zakonczyc no bo ja juz z nim i tak nie bede ale chciałabym by go bolało mocno i długo tak jak mnie teraz to męczy

Powiedziałam to w trakcie tej całej rozmowy jako ONA . On próbował odwracać to w żart . Kilka razy pisał ,że wiedział ,że to jestem Ja. (taa jasne i dlatego pierdzielił o mnie najgorsze rzeczy) Kazałam mu się bujać i od tego momentu nie mamy ze sobą nic wspólnego 3 mce) A ten palant do dzisiaj czuje się skrzywdzony!! Biedactwo.

Gość cykli
lubie robic pięknym ksiezniczkom (księżniczka:P)minetke

Gość plama na ścianie
i pisze do Ciebie? kontaktuje się z Tobą? o mnie też pisze że jestem fajna dziewczyna ale mnie nie kocha i że żałuje że robił mi w realu nadzieję bo ja go mocno kocham chociaż z tym kochaniem już mi przechodzi tylko taki żal mam i tęsknota mną targa

Ale akurat ten mój to tchórz. On zawsze jak coś zrobił nie tak to sie za nic nie przyznawał tylko odwracał wszystko tak ,że to on jest ofiarą.ŻAŁOSNY

jaki rycerz? gdzie tu etos rycerski? szkoda czasu na marnego giermka, on i tak nie zrozumie wagi skarbu, jaki miał przed nosem :)