Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plama na ścianie

odbiłam sama sobie faceta

Polecane posty

Gość Miałam taką samą sytuację....
Czy ten mój sie kontaktuje?? Nie. Ale ostatnio zrobił podchody. Na pewnym portalu zaczął mnie odwiedzać itp. Kilka razy w ciągu dnia. Potem dodał mnie w zakładki(tam to widać) a gdy sie do niego odezwałam tak normalnie czego chce. Jeszcze mnie idiota opierdzielił ,że JA GO ZACZEPIAM. ja ? Dobre:D

Gość plama na ścianie
to tak jak mój :) może to ten sam :) żartuję ..... narazie milczę bo nie wiem jaką drogę w tym temacie obrać a on pisze do kasi że teskni zeby sie odezwala bo nie moze sobie miejsca znależć itd a ja jako kasia milczę miałam plan żeby nawciskać mu chuji i zakonczyć układ jako kasia ale tak myślę czy go bardziej nie rozkochać i na koniec TA DA to ja misiaczku twoja magda:) najlepsze jest to ze na tym portalu mam dwa konta: kasia - to grzeczna itd i to co ja mysli itd gosia - kurwa za pieniadze - chcial zaplacic za seks w wannie by spelnic swe marzenie i ja jako gosia powiedzialam mu ze jest szmata zagmatwane ale chyba wiesz o co chodzi? no i jako ta kasia chciałam powiedzieć ze znam gosie i ze meskiej kurwy nie szukam ale teram mysle czy sie nie przyznac ze i kasia i gosia to ja jak myslisz co bedzie lepsze i jaka byla by reakcja z jednej i drugiej perspektywy

"Przecież każdy porządny rycerz palił, rabował, starców mordował a dziewice gwałcił" i ja chciałam rycerza? :D

Nie gwałcił dziewic!:P O ich rękę walczył. A po drodze prostytutki zaliczał ewentualnie No tak ciężko rozkochać w sobie faceta którego się długo zna.

Najlepiej napisz z jednego i drugiego profilu ,że to Ty. I napisz tylko ,że jest frajerem. Jak ma chociaż trochę rozumu...będzie chciał naprawić. Jesli to takie ścierwo jak ten mój to jeszcze on sam będzie urażony.Ale wtedy nie masz sie czym przejmować.... PS. wiesz co myślę? Oni pokazują ,że są takimi twardzielami ale sądzę ,że gdzieś tam w środku żałują( ten Twój też będzie żałował)

Gość plama na ścianie
odezwałabys sie do mnie na gg? bo tu jakieś walki o rycerzach a ja potrzebuje zagłebic sie w temat? jak tak podam gg

Ok podaj:)

Gość plama na ścianie
gg 38470895

Gość Kolejna Kaśka nawet udawana
tak, jesteście siebie warci oboje. macie swój internet, bezmózgowcy.

Gość lilann86
Witam autorko, ja bym sie z nim umowila nie mowiąc mu o tym i przy spotkaniu sie wyjasnila bym mu że podejżewałaś go że flirtuje na randce i podszylaś sie pod Kasie aby sobie i jemu udowodnic że chce kogos innego.I podziekowala bym mu za znajomość bo to juz pozamiatane jest.Nech wie że ty to wiesz

Gość plama na ścianie
on sie ze mna nie umówi

Gość kiedyś też to przerabiałam..
Oczywiście, bym mu pokazała, że to ja:P, Niech chłopak żałuje i skomli:P Miałam podobną sytuację:P Szczena mu opadła:P Widok bezcenny i na całe życie:P. Bawiłam się nim pół roku:P. Zostawił nawet dla mnie kobietę:P przez to pisanie, a ona ma go teraz w dupie:P Nawiasem mówiąc faceci to kretyni:P Jak dobrze się ustawisz, to masz satysfakcję gwarantowaną:P Mój jełop, nawet na skype nie chciał rozmawiać w dzisiejszych czasach:P Parę fotek od innej laski załatwiło wszystko:P Zakochał się w fotkach, tym bardziej był dla mnie gówno wart:P Chwile bezcenne:P. Pokaż co stracił:P, jeżeli czujesz, że się zakochał:P

Gość kiedyś też to przerabiałam..
jak długo go wkręcasz?

Gość plama na ścianie
nie robił Ci później jakiś jazd? chciał wrócić?