Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja mm

Są tu mamy karmiące dzieci ze skazą białkową ?

Polecane posty

Gość D.BillI
dzięki JBT - też dopiero co dostałam testy i wyszło mleko, pszenica i co gorsza kurz, poczytam o tym biorezonansie, chociaz poczeka jeszcze pare mies... jej bratu przeszło, moze i jej przejdzie

Moj maly byl skazowcem. zachorowal mi i odrzucil specjalne mleko. lekarka kazala dawac 3 miarki zamiast 6 normalnego mm i nie wysypalo. dodawalam co tydzien 1 miarke i nie wysypuje. teraz daje mu normalne mleko z kartonu i tez nic. wiec to zanika ;) przynajmniej u nie ktorych dzieci.

Gość malagenia
Na początku można faktycznie trochę się pogubić podczas postępowania z dzieckiem, które ma skazę białkową. Dla wszystkich mam, które mają ten problem polecam to kompendium wiedzy: http://www.latopic.pl/definicja_azs Jest tam bardzo dużo informacji o AZS, także na pewno przyda się każdej karmiącej mamie dzieci ze skazą białkową.

Gość ventolinkaw
jednak to skaza:( bylam u lekarza. ma masc robioną na policzki a ja mam odstawic mleko i nabial. boje sie pomyslec jak to bedzie.

Gość ventolinkaw
jednak to skaza:( bylam u lekarza. ma masc robioną na policzki a ja mam odstawic mleko i nabial. boje sie pomyslec jak to bedzie.

Gość Alicja mm
Ventolinkaw a jednak :( Kazali wykluczyć nabiał ?

Gość gość
Mój synek ma 6tygodni i właśnie zdiagnozowaną skazę.Załamałam się gdy dostałam listę zakazanych produktów.Nawet ryb nie wolno mi jeść:-(