Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kad :)

oswiadczyl mi sie !

Polecane posty

zauwazylam ze ludzie pisza tutaj o roznych rzeczach nieistotnych wiec ja tez chcialam sie wam pochwalic :D moj mezczyzna mi sie oswiadczyl :) dziekuje dobranoc :) PS. czy was narzeczeni prosili waszych ojcow o reke ??

Gość osiemdziesiat siedem
gratki:)) nie... moj nie prosil bo ja tego nie chcialam, to ja go kocham i ja decyduje o tym z kim sie wiąże... ;) moi rodzice i jego postawieni zostali przed faktem dokonanym i jupi:)

Gość sdsddssdffddf
nie wiem z czego sie cieszysz, oswiadczyny to nic... i tak cie zostawic przed slubem albo zenic sie nie bedzie chcial

kad :)----gratulacje!!!!!! Mój miś mi się oświadczył w łóżku, dając mi cukierka, ale on się średnio w ten sposób oświadcza 5 razy w miesiącu.:)

ssddd - cos tam- przestan!!!! dziewczyna jest szczesliwa - widac tobie w zyciu cos nie wyszlo i teraz probujesz ja zdolowac!!!.... autorko nie sluchaj go/jej! (Ja w Ciebie-Was wierze i w swoj zwiazek rowniez:) to jaki jest zwiazek/malzenstwo - zalezy tylko od zwiazanych z soba ludzi a nie jakis chory szablon ze zdradami w fabule!

rozsan - sweet :)

ojj dziekuje :) moj tez oswiadczyl mi sie w lozku heheh ... nie bylo zadnego kleczenia ( nie wiem czy to dobrze napisalam) jak na filmach ani slow czy wyjdziesz za mnie ale i tak bylo pieknie :) pierscionek jest troche za duzy ale za to jaki piekny slub poczatkowo planowalismy w kwietniu tego roku ale jednak zrobimy za 1.5 roku na nastepne swieta:)

nie wyobrazam sobie jak moi rodzice zareaguja na to !! szczegolnie moj tata :) wyprzedzilam mojego straszego brata i chyba nigdy nie przypuszczaliby ze tak szybko sie zareczymy :)

Gość Keczup i musztarda
A ile jesteście razem?

kad dasz rade:) my wspolnie postanowilismy ze to ten czas - wiec pierscionek mam dobrany :) bo nie wiedzac jaki mam rozmiar palca to ciezko by bylo:) u mnie tez nie bylo klekania nie chcialam tego aby sie "ponizal tak" po prostu nalozyl mi pierscionek i pocalowal... tymbardziej zie do ze chce byc "jego zona" wie od zawsze - od kiedy jestesmy razem:) my jeszcze terminu nie mamy - chce miec stala prace i wtedy cos "wybierzemy":) jestem szczesliwa :) a teraz i szczesliwa Twoim szczesciem:))) rodzicom powiedz od tak! :D moja mam jak zobaczyla mojego z kwiatami byla spokojna... pozniej sie okazalo ze miala imieniny w tym dniu - widac myslala ze to bukiet imieninowy:)) przezyla... napewno sie uciesza :)))) nie martw sie - jesli lubia twojego narzeczonego to pewnie ich szczescie bedzie takie jak Twoje;)

jestesmy razem tylko rok.. moj mi nawet nie nalozyl na palec, chyba kompletnie sie zestresowal ehhehe a on moj rozmiar tez znal ale u jubilera nie mieli tego tylko o jeden wiekszy i stwierdzil ze moze bedzie ok a jak cos to mozna pomniejszyc niestety jest za duzy ale go zmniejsze u zlotnika :) na razie nosze go na srodkowym palcu bo boje sie ze go zgubie !

Gość Keczup i musztarda
U łał to niedużo:)

kad :) nie zmiejszaj.. bo po slubie wlasnie mozna go nosic na srodkowym:) niektore dziewczyny celowo maja dobrany na srodkowy palec aby uniknac kosztow zmiejszania;))) heheh :))) oj rok..:) ja 3,5 tzn 3 w chwili gdy to sie stalo:) ale nie wazne ile - kocha Cie - najwazniejsze i nie ma co generalizowac! :) ciesz sie dziewczyno:))

nom nieduzo nie :) dlatego tez lepsza decyzja jest ten slub za poltora roku a nie za pol :) nie zebym nie byla go pewna ale zyjemy ciagle w rozjazdach i chyba lepiej troche poczekac :) szczerze to nigdzie sie nie spieszymy a wole jakos oszczedzic sobie gadaniniy rodziny ze tak szybko :) chociaz u nas slub itp to wszystko bedzie robione inaczej niz zwykle bo mamy bardzo skomplikowany zwiazek :)

wlasnie tez sie nad tym zastanawialam ze co jak bede chciala nosic na srodkowym ale jednak mi bardzo sie podoba noszenie razem z obraczka wiec chyba zmiejsze albo po slubie dam na lewa reke (chociaz to nie bardzo mi sie widzi) w ogole to on nie lubi zlota a kupil mi zloty i obraczki tez bedziemy miec zlote zdziwilam sie jak zobaczylam zloty piescionek (stwierdzil ze tak zrobil dlatego ze lubie zloto i ze wyglada to bardziej dojrzale ze srebrne czesto wygladaja jak normalne obraczki zwiazkowe czy cos w tym stylu) zloto tak jakos tradycyjnie :) chociaz biale zloto tez b ladne :)

ja mam z bialego zlota bo zwykle jak dla mnie za zółte ale gusta i gusciki:) dlaczego Twoj zwiazek jest "skomplikowany"?

wiesz ja lubie bardzo zloto ale dzisiaj jak w sloncu spojrzalam na moj piercionek to faktycznie jest zolte :) ale to tak chyba tylko w sloncu wyglada :) moj zwiazek jest skomplikowany bo jestesmy para mieszana (jest z kraju EU!) no i ze slubem bedziemy robic cywilny w jego kraju a koscielny w polsce i w ogole to sami nie wiemy jak to wszystko ustalic :(

ja nie jestem w zwiazku skomplikowanym:) jezeli o to chodzi:) oboje jestesmy z PL ale bedziemy brac tylko cywilny. jestem antyklerykalem on ateistą... i pewnie tez bede miala przejscia - moja mama zagorzała katoliczka..ale- pamietaj ze TO TWOJE ZYCIE i TWOJE DECYZJE:) powiecie rodzicom i wdech wydech:)

ja nie chcialam za bardzo miec koscielnego a moj narzeczony chce chociaz nawet nie ma chrztu :)

hehe bedziecie mieli koscielne przygody :D chyba ze ksidz bedzie pokojowy:))) chociaz jak zwiazek meiszany to moze jakos przejdzie pokojowo:)))

chyba nie bedzie przyjmowal chrztu tylko zrobimy taki slub jak z ateista :) ale wiecie najgorsze jest to weesele bo mamy troche daleko od siebie i wymyslilismy ze cywilny zrobimy u niego w kraju i tam zaprosimy jego cala rodzine i moja ( ale tylko najblizsza) a potem za jakies 3 lata zrobimy koscielny z biala suknia itp. dla wszystkich bliskich i tych dalszych ( dlatego chcemy dwa bo raczej jego dziadkowie wujki ciotki nie przyjada do polski - to zadaleko a szkoda ze wiekszosc bylaby polakow to troche nie fair ) a jaka suknmie na cywilnym bede miala to nie mam pojecia co sadziciee o tym pomysle??

pomysl jest ok:) ale czemu dopiero za 3 lata chcecie ten koscielny??:) sukienke wybierzesz taka jaka bedzie Ci pasowac:) mzoesz kupic tradycyjna - polska dluga biala i potem ja zalozysz na koscielny:0 wiele dziewczyn ktore biora tylko cywil zakladaja takie jak te do koscielnegO:)

Gość prowokatorka topicowa
gratuluje, super!

Gość SLYCHAC STRZALY!!
btw turek czy rumun?

wlasnie ja chcialam dwie.. ale ta na cywilny bardziej taka skromna prosta jakass w greckim stylu a ta na slub juz taka bardziej wyrazista :) a za 3 lata chcialam poniewaz wtedy bede po studiach :)

:))) w sumie przez 3 lata nie wiadomo co sie wydarzy:))) oj fajnie bedzie:)))

Gość szukam szukam i nic!
tez kiedys chcialam 2 sluby - w sumie oba w kosciele, ale jeden taki nieoficjalny dla rodziny a drugi z podisaniem papierow.... bo chlopak , katolik, byl z Chile, mielismy sie hatjac tam dla picu i w Polsce z podpisem papierow... rozstalismy sie wiec do niczego nie doszlo;p suknia grecka-fajny pomysl,jesli jestes waska dobrze,ze slub dopiero za jakis czas, 1rok to krotka znajomosc mimo wszystko, no i dobrze studia skonczyc pierw..powodzenia!