Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koronka.....

Ile kosztuje koronka na martwego ciemnego zęba, razem ze wszystkim?

Polecane posty

Gość koronka.....

czy taki ząb dłużej się trzyma?

Gość taka fajna;):):)
a nie lepiej wstawić nowego zęba? Ja miałam martwa jedynke i w jej miejsce wstawiłam drugi ząb.dwa lata temu zapłaciłam za to 600 zł

Gość koronka.....
ja tez mam wlasnie martwą jedynkę. przeciez implant kosztuje ok. 2,5 tysiąca minimum więc jakim cudem zaplacilas 600 zl??

Gość fdkslhgdlkhg
600? chyba za proteze zęba taką na haczyk założoną.

Gość taka fajna;):):)
a czy ja powiedziałam ze to implant? Idź do dentysty i zobacz co ci zaproponuje.Jak widzisz nie trzeba wydawać kilku tys zeby mieć zęba.

Gość Pani Bovary z daleka
Zrób sobie korone cyrkonową - ja mam tez na martwej jedynce i jestem zadowolona. Poczytaj o tym. W zeszłym roku płaciłam za to ok. 1200 zł ze wszystkim.

Gość koronka.....
a tego zeba trzeba bedzie znowu przeleczyc kanalowo tak? bo ja juz go dwa razy mialam leczonego kanalowo. i ze wszystkim 1200 zl tak?

Gość ja zapłaciłam 100 zł
razem z leczeniem. W zeszłym roku.

Gość Pani Bovary z daleka
Tak, kanałowo raz jeszcze, wstawią Tobie też taki wkłąd z włokna szklanego zeby zab sie nie psuł. Ja mialam mała znizke bo do tego dentysty chodze regularnie 1,2 razy w roku, ale tak to mniej wiecej kosztuje. Na kilka dni zrobi Tobie tymczasową koronę a pozniej dopasuje. Moj jest naprawde idealny :)

Gość koronka.....
ok dzieki :)

Gość olaboga12333
A ja za koronke płaciłam 150 zł ;) I jakoś się trzyma a mam już ją 3 lata

Gość Filmmaq
Co do ceny, to wszystko zależy od rodzaju koronki. Tymczasowa koronka kosztuje około 100 zł, natomiast porcelanowa już 7 stów. Jednak myślę, że nie cena samej koronki jest tu istotna, a lekarz, który będzie ją zakładał. Nie wiem jak Wy, ale ja - jeżeli chodzi o moje zdrowie czy wygląd powierzam pracę wyłącznie fachowcom. Długo szukałem dobrej kliniki, zależało mi na tym, by miała profesjonalny sprzęt oraz wykształconych lekarzy. Jestem z Warszawy, jednak leczę się w Pruszkowie (obok Warszawy, 19 minut kolejką WKD z centrum) - w Dental-Design Jaworska. Klinika spełnia wszystkie moje wymagania. Także myślę, że i Wy spokojnie możecie się tam zwrócić.

Gość gość
zalezy od koronki i od salonu :) wiadomo,ze w kazdym miejscu jest inna cena, ja od siebie pod względem ceny i jakości mogę polecić gabinet www.addent.pl ;) jeden z lepszych w Krakowie